Θοδωρής Αθερίδης: «Η τηλεόραση έχει εκπέσει και δοκιμάζεται»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Η τηλεόραση έχει εκπέσει και δοκιμάζεται»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για την σειρά «Μην ψαρώνεις», στην οποία πρωταγωνιστεί, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και για την τηλεοπτική του επιστροφή έπειτα από 7 χρόνια!

Σε ερώτηση που παρομοιάζει την καινούργια αυτή σειρά με παλιό ελληνικό σινεμά, αλλά και πως έχει κάτι από «Θλιμμένη Τζασμίν», απαντά:

«Ναι, ίσως έχει κάτι από τη «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν, αλλά και από παλιά ελληνική ταινία, αν και το σενάριο στο οποίο βασίζεται προέρχεται από τη Χιλή. Εγώ θα αποκαλούσα αυτή τη σειρά "ταξική ερωτική κωμωδία", κάτι σαν το παλιό Η κυρία και ο ναύτης».

Ακόμη, απαντά για την τηλεοπτική του επιστροφή, αλλά και για το αν διαπίστωσε αλλαγές στη μυθοπλασία, λέγοντας:

«Η τελευταία μου τηλεοπτική σειρά ήταν το "Πίσω στο σπίτι", που, παρότι προβλήθηκε καταμεσής της κρίσης, τότε δηλαδή που γίνονταν οι πρώτες βίαιες περικοπές στα εισοδήματα μας, έκανε μεγάλη επιτυχία και παίχτηκε για δύο σεζόν. Επτά χρόνια μετά βλέπω πως η τηλεόραση έχει εκπέσει και δοκιμάζεται. Με το ίντερνετ και τις νέες πλατφόρμες που έχουν αναπτυχθεί, τύπου Netflix, του οποίου μάλιστα οι παραγωγές βραβεύονται, διαπιστώνω πως η τεχνολογία είναι αυτή που μας δείχνει πια τον δρόμο, ανεξάρτητα ίσως από τη βούληση των ηθοποιών», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved