Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση στο Survivor»
Media

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση στο Survivor»

H Κατερίνα Στικούδη φέτος μεταμορφώνεται, αφού συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1.

Η τραγουδίστρια μιλά για τις συμμετοχές της σε τέτοιου είδους projects, το Survivor και την ενδεχόμενη επιστροφή στην παρουσίαση.

Στο παρελθόν σε έχουμε δει στο «Just the 2 of us» και στο «Dancin with the stars», όπου κέρδισες και τη δεύτερη θέση. Τι είναι αυτό που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον σε αυτά τα προγράμματα;

«Μαθαίνεις και κάνεις πράγμαtα που δεν θα έκανες αν δεν ι συμμετείχες σε αυτά. Για παράδειγμα, ναι μεν χορεύω στα βιντεοκλίπ και στη σκηνή, αλλά στο «DWTS» έμαθα και άλλους χορούς. Τότε χόρευα οκτώ ώρες την ημέρα».

Είναι αλήθεια πως έχει επανειλημμένως δεχθεί πρόταση και από το «Survivor»;

Δεν είμαι η μόνη. Στη μισή σόουμπιζ έχει γίνει πρόταση για το «survivor». Δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω. Δεν με αφορά και δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δεν θα μπορούσα να βρεθώ εκεί ούτε για μία ώρα. Και έχει να κάνει με τις ατομικές συνθήκες υγιεινής.

Καριέρα στο μόντελινγκ, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, αλλά και περάσματα από την υποκριτική. Εκτός από το τραγούδι, σε εκφράζουν όλα το ίδιο;

«Συμπλήρωσα δέκα χρόνια στο τραγούδι με τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους, αλλά μου αρέσει να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Τις προτάσεις που μου αρέσουν, τις αποδέχομαι. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και οι εγκλωβισμοί σε συγκεκριμένους ρόλους. Ασχολίες με κοινή αφετηρία -εν προκειμένω τον χώρο του θεάματος-, οπότε εάν μου αρέσει κάτι θα το κάνω, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν».

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην παρουσίαση μιας εκπομπής;

«Είμαι σε διάφορες συζητήσεις. Δεν μου έλειψε ποτέ η τηλεόραση, επικεντρώθηκα στη μουσική. Το τελευταίο μου άλμπουμ, το «Soundtrack», με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα, είναι η πιο ολοκληρωμένη δουλειά μου με 12 κομμάτια και ισάριθμα βιντεοκλίπ. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε χρόνος για την τηλεόραση», λέει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved