Media

Happy Day: Η απίστευτη παρατήρηση για το πλατό του Mastrechef και οι επικές ατάκες των κριτών!

Gossip-tv Team

Το Masterchef επέστρεψε και οι τρεις κριτές έχουν κλέψει την παράσταση με τις ατάκες τους αλλά και τους μορφασμούς τους όταν γεύονται το φαγητό των παικτών!

Εκατοντάδες μάγειρες και μαγείρισσες, από όλη την Ελλάδα, δίνουν τη δική τους μάχη για να πείσουν τους τρεις κριτές πως αξίζουν να φορέσουν την ποδιά και να περάσουν στην επόμενη φάση. Μια σωστά εκτελεσμένη συνταγή, με συνέπεια, καθαριότητα και νοστιμιά, είναι αυτό που χρειάζεται για να συνεχιστεί το μαγειρικό ταξίδι των υποψηφίων.
Το Happy Day πρόβαλε ένα απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και δε φαντάζεστε ποια ήταν η παρατήρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Την παράσταση την κλέβουν οι κριτές… Έχουν τέτοια φωνική εγκατάσταση που ακούγονται τα κρατς, τα κρουτς, τα δαγκώματα…»!
Ενώ στη συνέχεια η ομάδα της εκπομπής του Alpha ανέφερε δύο επικές ατάκες των κριτών: «Ειπώθηκε το παροιμιώδες «δεν εγκαταλείπεις ποτέ το πιάτο...» με 9 ρίχτερ και δεν το εγκαταλείπεις… Και το δεύτερο παροιμιώδες «είναι ένα τίμιο πιάτο»!»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved