Σοφία Παπαϊωάννου: «Θα με στενοχωρήσει πολύ αν δεν κάνω νούμερα»
Media

Σοφία Παπαϊωάννου: «Θα με στενοχωρήσει πολύ αν δεν κάνω νούμερα»

Η Σοφία Παπαϊωάννου μιλά για τα νούμερα τηλεθέασης, την αναγνωρισιμότητα και την περίοδο που απέναντί της βρισκόταν ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Η αναγνωρισιμότητα είναι αναγκαίο κακό, αλλά, ειλικρινά, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Δεν με απασχολεί δηλαδή η εικόνα μου. Βέβαια, υπάρχουν φορές που θα ήθελα να μη με αναγνωρίζουν κά­ποιοι, να αισθάνομαι πιο ελεύθερη αλλά, εντάξει, δεν είμαι και η Μαντόνα», λέει η Σοφία Παπαϊώαννου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.

Μπορεί μια χαμηλή τηλεθέαση να σου χαλάσει τη μέρα;

«Απόλυτα! Θα με στενοχωρήσει πολύ αν δεν κάνω νούμερα ή αν δω ότι η εκπομπή δεν πάει καλά. Θα τη σταματούσα από μόνη μου, πριν μου το πουν οι ανώτεροι μου. Θα έλεγα «Θα κάνω κάτι άλλο που θα πετύχει». Δεν θέλω απλώς να υπάρχω στην τηλεόραση, θέλω να κάνω πράγματα που με εμπνέουν».

Πάντως, για να λέμε και τα καλά, όλα αυτά τα χρόνια η εκπομπή σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Ακόμη και όταν απέναντι σου έπαιζε το Survivor.

«Τον πρώτο χρόνο που ξεκίνησα την εκπομπή, απέναντι μου ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους Πρωταγωνιστές και μου άρεσε αυτό γιατί έλεγα «Θα τον νικήσω». Ήταν ίδιες εκπομπές. Εκείνος, τόσα χρόνια στην τηλεόραση, είχε χτίσει ήδη ένα γερό κοινό και μια καλή εκπομπή κι εγώ είχα μόλις βγει. Οπότε ήταν το μεγάλο μου στοίχημα: «Να περάσω τον Θεοδωράκη». Στην κυριολεξία, έδινα μάχη! Κάποια στιγμή αποφασίζει να κατέβει στην πολιτική και, ενώ δεν γνωριζό­μασταν προσωπικά, με παίρνουν μια μέρα τηλέφωνο και μου λένε «Ο κύριος Θεοδωράκης θέλει να δώσει σ' εσένα την πρώτη του συνέντευξη ως πολιτικό πρόσωπο». Τα 'χασα εγώ! Όλοι, εν τω μεταξύ, νόμιζαν ότι αυτό έγινε επειδή ήμασταν φίλοι. Προς τιμήν του, ο ίδιος μου είπε: «Επίτηδες δίνω σ' εσένα συνέντευξη, γιατί η πιάτσα ξέρει ότι δεν γνωριζόμα­στε» .Έρχεται τελικά στην εκπομπή και η πρώτη μου ατάκα είναι: «Ήμασταν αντίπαλοι και τώρα πια σε έχω απέναντι».

Ποιος κέρδισε τελικά στα νούμερα;

«Δεν τον πέρασα, αλλά ήμουν κοντά. Δύσκολος αντίπαλος!», λέει στο περιοδικό People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved