Χρήστος Κούτρας-Γιάννης Ντσούνος: Η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ και οι ανησυχίες τους
Media

Χρήστος Κούτρας-Γιάννης Ντσούνος: Η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ και οι ανησυχίες τους

Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χήστος Κούτρας μίλησαν για την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του ΣΚΑΪ και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους.

Το τηλεοπτικό δίδυμο εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ΣΚΑΪ και δηλώνουν ακόμη σοκαρισμένοι.

Πριν από λίγο καιρό ο ΣΚΑΙ δέχτηκε ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Μάλιστα, όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος σοκαρίστηκε. Εσείς πως το αντιμετωπίσατε;

Χρήστος Κούτρας: Όπως και να το κάνουμε δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο. Είναι δύσκολο να βλέπεις το χώρο στον οποίο εργάζεσαι να μοιάζει βομβαρδισμένος. Προσπάθησα και τα κατάφερα να μην με επηρεά¬σει και κυρίως να μη με φοβίσει. Αλλά μια βόμβα σε ένα μέσο ενημέρωσης δυτικής δημοκρατίας πρέπει να ανησυχεί όλους τους πολίτες, όχι μόνο εμάς που εργαζόμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, πρέπει να ανησυχεί όλους τους πολίτες.

Γιάννης Ντσούνος: Το αντιμετώπισα με όση ψυχραιμία διαθέτω γιατί ήταν κάτι που ζούσαμε για πρώτη φορά. Τρομοκρατικά χτυπήματα έχω ξανακαλύψει, αλλά όταν σε πλησιάζει τόσο, όπως και να το κάνουμε, ανησυχείς.

Θεωρείτε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο;

Χρήστος Κούτρας: Δεν έχει ξεφύγει λίγο, αλλά πολύ και για την ακρίβεια, πάρα πολύ. Εχουμε χωριστεί οι Ελληνες σε αντιμνημονιακούς και μνημονιακούς, σε ανθέλληνες και φασίστες, σε αριστερούς και δεξιούς και γενικά έχουμε χωριστεί. Βλέπουμε πολιτικούς να κάνουν εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Όταν κάτι δεν εξυπηρετεί, λέμε πώς. είναι υποκινούμενο. Όταν κάτι δεν μας αρέσει, βρίζουμε δικαστές, αστυνομικούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς και ταυτόχρονα κάποιοι νιώθουν άνετα να βάλουν μια βόμβα, να χτυπήσουν έναν πολιτικό αντίπαλο ή απλώς κάποιον ο οποίος λέει κάτι που δεν μας αρέσει.

Γιάννης Ντσούνος: Θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει αρκετά και όχι λίγο. Και όλοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το πολιτικό σύστημα κυρίως, οι δημοσιογράφοι, οι διανοούμενοι και οι πολίτες. Γιατί αν δεν προσπαθήσουν όλοι αυτοί οι φορείς του δημόσιου διαλόγου να ηρεμήσουν τα πράγματα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, τότε πολύ φοβάμαι ότι η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη

Αυτά εξέφρασαν σε συνέντευξή τους στο TV kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved