Celebrity Travel: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Media

Celebrity Travel: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης συνεχίζουν το ταξίδι τους μαζί με την αγαπημένη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο Ρίο ντε Τζανέιρο το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN.

Το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν είναι μόνο η πόλη των παραλιών, της σάμπα και του καρναβαλιού, έχει πολλές πλευρές που θα ανακαλύψει ο Mr Travel μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο δεύτερο μέρος της περιήγησής τους. Μπορεί να ανέβηκαν στους λόφους και να περπάτησαν στην άμμο των διάσημων παραλιών αλλά ήθελαν και μια συνολική εικόνα της πόλης και μάλιστα με τρόπο κινηματογραφικό.

Προσγειώνονται στην πιο μποέμ γειτονιά της πόλης και στα πιο διάσημα σκαλιά της λατινικής Αμερικής. Μπαίνουν στον πιο περίεργο Καθεδρικό Ναό του κόσμου και επισκέπτονται την κλινική του Πάπα της πλαστικής χειρουργικής.

Περνάνε μια ολόκληρη μέρα στη μεγαλύτερη φαβέλα του Ρίο, γνωρίζουν τους ντόπιους, μπαίνουν στα σπίτια τους και μιλάνε μ' έναν άνθρωπο που άφησε την Αγγλία και έστησε το σχολείο του μέσα στη φαβέλα για να διδάσκει δωρεάν Αγγλικά στα παιδιά.

Αφού η καλεσμένη του Mr Travel είναι ατρόμητη το Celebrity Travel της έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα active challenge εμπνευσμένο από τη μεγάλη αγάπη των βραζιλιάνων.

Και φυσικά οι εκμυστηρεύσεις από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνεχίζονται, για τον Γιάννη Πάριο, τις αισθητικές επεμβάσεις και το παιδί που δεν έφερε στον κόσμο.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου Celebrity Travel, στις 20.00 στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved