Κωνσταντίνος Μάνος: «Έχω κάνει αντιπαθητικούς ρόλους, αλλά όχι μόνο»
Media

Κωνσταντίνος Μάνος: «Έχω κάνει αντιπαθητικούς ρόλους, αλλά όχι μόνο»

Ο Κωνσταντίνος Μάνος, τον οποίο παρακολουθούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» μιλά για τον ρόλο του κακού που έχει ταυτιστεί με εκείνον, τον ήρωα που ενσαρκώνει, αλλά και για την τηλεθέαση.

Ο επιθεωρητής, υπεύθυνος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μάνου, στην επιτυχημένη σειρά «Η επιστροφή» δεν είναι άλ­λος από τον Κωνσταντίνο Μάνο.Ο ηθοποιός υποδύεται έναν ακόμη ρόλου κακού...

«Δεν νομίζω να με εξοντωσούν εύκολα. Άλλωστε, στη ζωή μας ένας καλός κι ένας κακός υπάρχουν πάντα…Έχω κά­νει αντιπαθητικούς ρόλους, αλλά όχι μόνο. Δεν ξέρω γιατί επι­κρατεί αυτή η αντίληψη. Κάθε ρόλος έχει το δικό του ενδιαφέ­ρον, και ειδικά του κακού ίσως έχει περισσότερο. Άσε που αμι­γώς κακός δεν υπάρχει. Κάποιο background έχει από πίσω. Από κάπου προέρχεται η σκοτεινιά του, οπότε πρέπει να κοιτάξεις εκεί», λέει στην Espresso.

Στη συνέχεια o γνωστός ηθοποιός μιλά για τον ήρωα του, την τηλεθέαση, αλλά και το κλίμα που επι­κρατεί στη σειρά του ΑΝΤΙ. «Είναι μια δουλειά όπου οι ανα­τροπές είναι συνεχείς, και αυτό είναι που έχει ενδιαφέρον, για­τί οι ανατροπές αυτές καθορίζουν και τον χαρακτήρα του ήρωα μου, ανάλογα με το τι συμβαίνει κάθε φορά» μας λέει και ανα­φέρεται και στα νούμερα τηλεθέασης, που για κάποιους αποτε­λούν... Ευαγγέλιο, όχι όμως για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved