Νίκος Πουρσανίδης: «Πρέπει να νιώθεις παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ωριμάζεις…»
Media

Νίκος Πουρσανίδης: «Πρέπει να νιώθεις παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ωριμάζεις…»

O Νίκος Πουρσανίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Για Πάντα Παιδιά» του Open tv.

O ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη σειρά Η ζωή εν τάφω, τη νέα παραγωγή της ΕΡΤ, τη θεατρική του ενασχόληση, αλλά και κατά πόσο είναι εύκολο να παραμείνει κάποιος για πάντα παιδί.

Είναι εύκολο να είμαστε... «Για πάντα παιδιά»;

«Νομίζω ότι για όλους μας και, κυρίως, για τους άντρες το να το λες αυτό είναι υγεία. Πρέπει να νιώθεις παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ωριμάζεις ή δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες. Όσες άμυνες κι αν χτίζουμε για να μην πληγωθούμε, να μη χαλάσει η δουλειά μας ή για να διατηρήσουμε την εικόνα που θέλουμε, πρέπει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις να τις αντιμετωπίζουμε με αγνότητα».

Πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και η σειρά εποχής «Η ζωή εν τάφω»,| που προβάλλεται στην ΕΡΤ1, στην οποία πρωταγωνιστείς...

«Πιστεύω ότι η ΕΡΤ, σαν δημόσιο κανάλι, πρέπει να μας δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να γίνονται οι σειρές και να κάνει τέτοια μεγάλα έργα. Επιπλέον, δείχνει ότι βγαίνουμε από την κρίση και επανερχόμαστε σε μεγάλες παραγωγές εποχής».

Θεατρικά τώρα θα βρίσκεσαι στον νέο κύκλο παραστάσεων του έργου «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» στο θέατρο Θησείον.

«Είναι μια παράσταση που παίζεται ήδη και σημειώνει επιτυχία, Εγώ θα ενταχθώ σ' αυτή, από τις 6 Φεβρουαρίου, και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα συνεργαστώ με την Πέγκυ Τρικαλιώτη, την Λήδα Πρωτοψάλτη, Κωνσταντίνο Κάππα κ.ά., ενώ ο Νικορέστης Χανιωτάκης είναι ένας πολύ καλός νέος ηλικιακά σκηνοθέτης, Ο ρόλος που κάνω είναι ωραίος και δύσκολος αλλά σκέφτομαι πιο πολύ πόσο χαίρομαι που θα είμαι όλα τα παιδιά στη σκηνή, λέει στο περιοδικό MY TV..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved