Η Βίλμα Τσακίρη εισβάλλει στη «Μουρμούρα»!
Media

Η Βίλμα Τσακίρη εισβάλλει στη «Μουρμούρα»!

Η Βίλμα Τσακίρη θα συμμετάσχει στην σειρά του Alpha «Μη αρχίζεις τη μουρμούρα» και μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τη συνεργασία αυτή.

Μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνει ότι το διάστημα που η Κλέλια Ρένεση θα απουσιάζει λόγω της εγκυμοσύνης, guests πρόκειται να αναπληρώσουν το κενό.

«Η συνεργασία προέκυψε από τους αγαπημένους μου Σάρα Γανωτή και Νίκο Σταυρακούδη, που ανήκουν στη συγγραφική ομάδα, και τους είχα πει ότι θα ήθελα πολύ να κάνω γκεστ στη Μουρμούρα γιατί είναι ένα από τα σίριαλ που αγαπάμε και εγώ και ο ελληνικός λαός…Δεν παρακολουθώ πιστά τη σειρά γιατί δουλεύω, αλλά όταν είμαι σπίτι θα βάλω να δω τη Μουρμούρα, το σόι σου ή, συνήθως, ξένες σειρές και κινούμενα σχέδια, που μου αρέσουν πολύ».

Η ηθοποιός χάρηκε για τη συνεργασία που είχε με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Κλέλια Ρένεση, και για τον ρόλο της λέει «Η Μπία επισκέπτεται τον Ηλία για να του πει τα περί... εγκυμοσύνης, αλλά τελικά σέβεται την επιθυμία της Καίτης, η οποία δεν θέλει να το μάθει έτσι αλλά να την αγαπήσει πρώτα». Μάλιστα, η ηθοποιός επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν ότι το διάστημα που θα απέχει η Κλέλια Ρένεοη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το τηλεοπτικό της κενό θο καλυφθεί από άλλους ηθοποιούς σε ρόλο-έκπληξη.

Ακόμη η Βίλμα Τσακίρη εξομολογείται εάν της έλειψαν τα τηλεοπτικά γυρίσματα. «Μεγάλωσα και δεν μου λείπει τίποτα πια. Τα γυρίσματα με κουράζουν πιο πολύ από το θέατρο, γιατί έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Στο θέατρο κάνω μία παράσταση, κάνω τρεις-τέσσερις ώρες πρόβα και φεύγω. Ο λόγος που δέχτηκα να συμμετάσχω στη σειρά είναι επειδή μου άρεσε, διαφορετικά δεν θα πήγαινα κάπου για να περάσω όλη αυτή την ταλαιπωρία», λέει στο MY TV

To επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 21.00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved