Πέτρος Πολυχρονίδης: «Θα στηρίξω την απόφαση της Τζούλιας Νόβα»
Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Θα στηρίξω την απόφαση της Τζούλιας Νόβα»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για την πρώην συνεργάτιδά του Τζούλια Νόβα αλλά και για τη νυν Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, ενώ μιλάει και για τους λόγους που πιστεύει πως το κοινό λατρεύει τα τελευταία χρόνια τα τηλεπαιχνίδια

Διαβάστε τι είπε...

Με την Τζούλια Νόβα είχατε πολύ καλές σχέσεις. Έκανε καλά που έφυγε από το παιχνίδι;

Είναι πολύ βιαστικό να σου πω τώρα αν έκανε καλά, είναι πολύ νωρίς. Αυτό θα το δείξουν το µέλλον και η πορεία της. Αν µου ξανακάνεις την ίδια ερώτηση σε δυο-τρία χρόνια, θα σου πω, µε βάση το τι δουλειές βρήκε στη συνέχεια. Τώρα είναι µόλις µισό χρόνο εκτός τηλεόρασης, εκτός των πραγµάτων που θα ήθελε να κάνει, όπως η ίδια είπε φεύγοντας από το παιχνίδι. Κάποιος που κυνηγάει τα όνειρά του και θέλει να κάνει κάτι που τον εκφράζει καλύτερα, καλό είναι να το κάνει. Εγώ θα υποστηρίξω την απόφασή της.

Έχεις βρει τα σωστά πατήματα με τη νέα συνεργάτιδά σου;

Ναι, βέβαια! Η Ιωσηφίνα είναι ένα κορίτσι 19 ετών, τελείως άβγαλτο στο τηλεοπτικό τοπίο και στον επαγγελµατικό τοµέα γενικότερα. Βρέθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Είναι ακατέργαστη και χαίροµαι γιατί µπορεί να ακούει τι της λένε. Η βελτίωσή της είναι εντυπωσιακή και είναι ξεκάθαρο αυτό µέρα µε τη µέρα.

Τα τηλεπαιχνίδια φαίνεται ότι ο κόσμος τα αγαπάει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Είναι αντίβαρο στην κατάθλιψη που του δηµιουργεί η τηλεόραση τις υπόλοιπες ώρες. Αν δεν έχεις επιλογές να βγεις από το σπίτι και παρακολουθείς τηλεόραση, µπορεί να σε οδηγήσει σε µια φοβερή κατάθλιψη, µε αυτά που γίνονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. ∆ηλαδή είναι πολύ λιγότερες οι εκποµπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, γιατί είναι περισσότερα τα άσχηµα νέα που βλέπει κανείς εκεί.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved