Βαγγέλης Γιακουμής: «Δίνουμε στο κοινό μας την πληροφόρηση που θα θέλαμε να πάρουμε κι εμείς»
Media

Βαγγέλης Γιακουμής: «Δίνουμε στο κοινό μας την πληροφόρηση που θα θέλαμε να πάρουμε κι εμείς»

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της ενημερωτικής εκπομπής του Open «Ώρα Ελλάδος 05.30» με τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Αμαλία Κάτζου;

Μεταξύ άλλων, ότι αρχίζει στις 05.30 πιάνοντας στον... ύπνο τον ανταγωνισμό!
«Αυτό που καταφέραμε με την Αμαλία είναι να δώσουμε στο κοινό μας την πληροφόρηση που θα θέλαμε να πάρουμε κι εμείς τη συγκεκριμένη ώρα, αν ήμασταν τηλεθεατές στο σπίτι. Με απλά λόγια, χρηστικές πληροφορίες. Δηλαδή αυτό που φανταζόμουν είναι να ξυρίζομαι το πρωί και να ακούω για τον καιρό, για την κίνηση στους δρόμους, τις απεργίες. Αυτό μου έλεγε και η Αμαλία. Να κάνουμε μια εκπομπή για τη μητέρα που ετοιμάζει το παιδί της για το σχολείο και παράλληλα ακούει τις πιο σημαντικές οικονομικές ειδήσεις αλλά με καθημερινό λόγο, και αυτό το καταφέραμε!» λέει στην «Epsresso» ο Βαγγέλης Γιακουμής.

«Ο άνθρωπος που ξυπνά το πρωί να πάει στη δουλειά του θέλει πληροφορίες της καθημερινότητας. Σήμερα όλοι μας ακούμε τόσες πολλές πολιτικές ειδήσεις και αναλύσεις που το μυαλό μας γίνεται... κιμάς! Από αυτή την υπερπληροφόρηση δεν μένει τίποτα στο τέλος» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Όσο για το αν το πρωινό ξύπνημα συνηθίζεται;

«Αν δεν κοιμηθώ ακριβώς στις 10 το βράδυ, τα μάτια μου θα είναι κόκκινα όλη την ημέρα και θα έχω πονοκέφαλο. Πρέπει να λειτουργείς σαν στρατιώτης. Γιατί από τις 05.30 μέχρι ης 07.00 θα είμαι στον αέρα και μετά μέχρι τις 4 το μεσημέρι έχει ρεπορτάζ», λέει και προσθέτει ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία αξίζει, αφού όταν λαμβάνει τα μηνύματα των τηλεθεατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό νιώθει δημιουργικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved