Bake off Greece: Δείτε ποια κέρδισε την ποδιά του «Star Baker»
Media

Bake off Greece: Δείτε ποια κέρδισε την ποδιά του «Star Baker»

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου οι πάγκοι τού «Bake Off Greece» γέμισαν με υπέροχες «Black Forest».

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζήτησε από τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για το δημοφιλές γερμανικό γλυκό.

Η δημιουργική δοκιμασία ξεκίνησε με έναν επιπρόσθετο παράγοντα πίεσης για τους διαγωνιζόμενους: η «Star Baker», Γεωργία, είχε το προνόμιο να παγώσει το χρόνο για όλους τους συμπαίκτες της μόλις η ίδια ολοκληρώσει το γλυκό της. Στην περίπτωση αυτή, η Μέλη και ο Νίκος οι οποίοι συγκέντρωσαν τις δύο χαμηλότερες βαθμολογίες στην τεχνική δοκιμασία, θα βρίσκονταν σε δυσμενή θέση. Ωστόσο, η Γεωργία αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το προνόμιό της θεωρώντας το άδικο για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Όπως εξήγησε η ίδια, δεν ήθελε να γίνει όμοια με τους «αντιπάλους» της, παρότι στο παρελθόν εκείνοι αξιοποίησαν αντίστοιχα προνόμια.

Στην προσπάθεια διαχείρισης του προνομίου της, η Γεωργία αποδιοργανώθηκε με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ολοκληρώσει το γλυκό της και να βρεθεί εκτεθειμένη στους κριτές. Συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος της επεσήμαναν ότι επαναπαύτηκε με την πρωτιά της στην τεχνική δοκιμασία.

Σε δυσμενή θέση βρέθηκε, για ακόμα μία φορά και η Μέλη, η οποία επιχείρησε να ετοιμάσει πολλές παρασκευές καταλήγοντας να σερβίρει ένα νόστιμο αλλά όχι ολοκληρωμένο γλυκό. Αυτή τη φορά, όμως, η αστοχία της την οδήγησε εκτός διαγωνισμού.

Τις καλύτερες επιδόσεις είχαν η Άννα-Μαρία, η Δώρα και η Βένια, με την Άννα-Μαρία να κερδίζει για πρώτη φορά την ποδιά τού «Star Baker».

«Bake Off Greece»: Κάθε Παρασκευή και Κυριακή, στις 21:00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved