Κάντζου - Γιακουμής: «Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει»
Media

Κάντζου - Γιακουμής: «Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει»

Η Αμαλία Κάντζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές καθημερινά από τις 05:30.

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για το αν η πρωινή ενημέρωση έχει άλλους κανόνες από ένα βραδινό δελτίο ειδήσεων, ενώ ανέφεραν τι θα προτιμούσαν να βλέπουν τόσο πρωί στην τηλεόραση αν δεν έκαναν οι ίδιοι εκπομπή.

Η πρωινή ενημέρωση έχει άλλους κανόνες από ένα π.χ. βραδινό δελτίο ειδήσεων;

Α.Κ.: «Στην εκπομπή έχεις τη δυνατότητα να είσαι πιο ευέλικτος, να κάνεις χιούμορ -και να δίνεις ακόμα και στην πολιτική επικαιρότητα μια χροιά πιο ανάλαφρη. Αυτό κάνουμε με τον Βαγγέλη και θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει. Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων οι κανόνες είναι πιο αυστηροί».

Αν δεν κάνατε οι ίδιοι εκπομπή, τι θα προτιμούσατε να παρακολουθείτε τόσο νωρίς το πρωί στην τηλεόραση;

Α.Κ.: «Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα στο οποίο προσπαθούμε να απαντάμε καθημερινά στην εκπομπή. Και δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάχνεις κάθε μέρα μια σκαλέτα εκπομπής που να ανταποκρίνεται στο προφίλ των τηλεθεατών εκείνης της ώρας. Δίνουμε καθημερινό αγώνα για να το επιτύχουμε».

Β.Γ.: «Τις ελεύθερες ώρες μου θα ήθελα ως άνθρωπος της ενημέρωσης να έβλεπα μια εκπομπή όπως αυτή που παρουσιάζουμε. Δηλαδή πολλές πληροφορίες για την ημέρα που ξεκινά, χρηστικές ειδήσεις και ζωντανές συνδέσεις. Χωρίς υπερβολές, πάθος και πόλωση, αλλά με σύνεση και χαμηλούς τόνους», λένε στο 7 MEΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved