Αγγελική Δαλιάνη: Επιστρέφω με την «Επιστροφή»
Media

Αγγελική Δαλιάνη: Επιστρέφω με την «Επιστροφή»

Για τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση μετά την επιτυχία της στη σειρά «Μαρία η άσχημη» μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη.

Η γοητευτική ηθοποιός σχολίασε επίσης ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να πει το «ναι» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή» και αν της έλειψε η τηλεόραση.

Μετά την επιτυχία που είχε κάνει η παρθενική σου εμφάνιση στην τηλεόραση με τη σειρά «Μαρία η άσχημη», απείχες για αρκετά χρόνια. Ποιος ήταν ο λόγος;

«Όντως πάνε πάρα πολλά χρόνια και ήταν και η πρώτη μου εμφάνιση σε μια πολύ πετυχημένη σειρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε και κάτι που να με ιντριγκάρει και να είναι πολύ ενδιαφέρον, ώστε να πω το «ναι». Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε και μια χρονική περίοδος κατά την οποία δεν γίνονταν και πολλές παραγωγές. Στο ενδιάμεσο όμως άλλαξαν και κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Έκανα οικογένεια, οπότε άλλαξαν οι προτεραιότητες μου».

Σου έλειψε η τηλεόραση;

«Η τηλεόραση δεν μου έλειψε. Αυτό όμως που μου έλειψε αρκετά ήταν ο τρόπος της δουλειάς σε ένα σίριαλ. Είναι τελείως διαφορετικό να πηγαίνεις στο θέατρο και τελείως διαφορετικό να είσαι στα γυρίσματα. Μια διαφορετική εμπειρία που είναι ωραία να τη βιώνεις».

Τι σε έκανε να πεις το «ναι»;

«Η Επιστροφή...Επιστρέφω με την «Επιστροφή». Πέρα από όλα αυτά, είναι μια πολύ καλή παραγωγή, με εξαιρετικούς συνεργάτες. Μου φάνηκε και πολύ δελεαστικός ο ρόλος και αποφάσισα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή», λέει στο 7ΜΕΡΕΣ ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved