Αμαλία Κάντζου: «Αποδείχτηκε ιδιοφυής η ιδέα του Δημήτρη Μιχαλέλη να ξεκινάμε στις 05:30»
Media

Αμαλία Κάντζου: «Αποδείχτηκε ιδιοφυής η ιδέα του Δημήτρη Μιχαλέλη να ξεκινάμε στις 05:30»

Η Αμαλία Κάντζου, αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Ο μόνος τρόπος για να κάνεις τις δεύτερες σκέψεις να σιωπήσουν είναι η εντατική δουλειά και η πίστη ατό στόχο. Αυτό έκανε και η Αμαλία, παρόλο που ήξερε πως στην πρωινή αρένα θα έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Δημήτρης Οικονόμου, αλλά και νέους παίκτες.

«Φοβήθηκα στην αρχή για το κοινό που θα υπάρχει. Βγήκαμε λοιπόν και ήμασταν στα τυφλά. Λέμε Πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Τι ξέρουμε; Να είμαστε αληθινοί, ευχάριστοι και να ενημερώνουμε με χαμόγελο. Φοβηθήκαμε στην αρχή την πολιτική συζήτηση, τώρα όμως, λόγω του κλίματος, το τολμάμε. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Η πρωινή ζώνη του OPEN έχει βρει το κοινό της.
Κάνουμε διψήφια νούμερα τηλεθέασης, αν και τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο σε αυτή τη ζώνη. Αποδείχτηκε ιδιοφυής η ιδέα να βγούμε στις 05.30, καθώς υπάρχει κοινό που ξεκινάει την ημέρα του εκείνη την ώρα: Μαμάδες που ετοιμάζουν τα παιδιά τους, νυχτερινοί υπάλληλοι, ένστολοι, συνταξιούχοι. Ενα μέρος του στοιχήματος για το κανάλι έχει κερδηθεί, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved