Φαίδρα Δρούκα: Αποκαλύπτει περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς «Μην ψαρώνεις»!

Φαίδρα Δρούκα: Αποκαλύπτει περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς «Μην ψαρώνεις»!

Η Φαίδρα Δρούκα, ύστερα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» (κάθε Τετάρτη στις 21.45) μπορεί πλέον έως και ψάρια να πουλήσει σε οποιαδήποτε ιχθυαγορά της Ελλάδας!

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά είναι κάτι πολύ παραπάνω από καλή μυθοπλασία, από ένα καλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία και καστ. Είναι μια σειρά με τέτοιες προδιαγραφές στη φωτογραφία που σου θυμίζει κινηματογράφο. Το κοινό εκτίμησε τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, γιατί τον τελευταίο καιρό τα κανάλια του... σέρβιραν να φάει ό,τι να 'ναι.

Είναι πολύ διαφορετικό να γυρνάς ένα σίριαλ σε ψεύτικα ντουβάρια και πολύ διαφορετικό τα πλάνα σου να είναι δίπλα στη θάλασσα»,λέει η γνωστή ηθοποιός στην Espresso και συνεχίζει:

Αυτή η τηλεοπτική δουλειά, παρόλο που γίνεται μέσα στην οικονομική κρίση, μου θυμίζει δουλειές που κάναμε προ κρίσης. Τα πλάνα που γυρίζουμε στους δρόμους με πάνε πίσω στις ωραίες σκηνές που γυρίζαμε μέσα στην Αθήνα με την παραγωγή Υπέροχα πλάσματα. Μια σειρά που με σημάδεψε».

Δεν δίστασε επίσης να αποκαλύψει κάποια παρασκήνια από τα γυρίσματα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όλα τα γυρίσματα γίνονται μέσα στο κρύο. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε γυρίσματα μέσα στον χιονιά, με εμένα να φοράω ό,τι πιο προκλητικό και ελαφρύ. Σε με ανοιχτή ιχθυαγορά, το πρωί, με ελαφρύ ντύσιμο, τα είδα όλα (γέλια), αλλά μέσα μου ένιωθα μεγάλη χαρά και έδινα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Κι αυτό γιατί έβλεπα ένα συνεργείο να δουλεύει πολιτισμένα, με γαλήνη, χωρίς υστερία, που δεν σου βγάζει την ψυχή αλλά σε τραβά προς τα πάνω σε μια δημιουργική δουλειά. Μόνο αυτό φτάνει για να ξεχάσεις την κάθε ταλαιπωρία»!