Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Μου έλειψε η τηλεόραση» - Η τηλεοπτική της επιστροφή!
Media

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Μου έλειψε η τηλεόραση» - Η τηλεοπτική της επιστροφή!

Μαριάννα Πολυχρονίδη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Open tv, «Πρίγκιπας της Φωτιάς», μετά από χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός θα ξαναβρίσκεται στη μικρή οθόνη, και δηλώνει ότι της έλειψε η τηλεόραση, ενώ αποκαλύπτει τους λόγους της αποχής της.

Μετά τα «Μυστικά της Εδέμ» και αγάπης μαχαιριά», επιστρέψετε στην TV. Τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια και απείχατε τηλεοπτικά;

«Συνέβησαν πολλά. Ο κύριος λόγος ήταν οι επιλογές μου και φυσικά και λόγω κρίσης οι παραγωγές είχαν ελαττωθεί πολύ και οι προτάσεις που μου είχαν γίνει, ένιωθα ότι δεν με αφορούσαν πολύ. Είχα ωστόσο μια ωραία πορεία στο θέατρο με πολύ ωραίους ρόλους και συνεργασίες, ήταν και η δισκογραφία ενδιάμεσα με τον Θάνο Μικρούτσικο, οπότε θεώρησα ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Σας έλειψε η τηλεόραση;

«Μου έλειψε, ναι. Φροντίζω πάντα να γίνεται με όρους που να με καλύπτουν. Αυτό που προσέχω πάντα στην τηλεόραση είναι να συμμετέχω σε σειρές τις οποίες θα παρακολουθούσα κι εγώ ως τηλεθεατής. Αυτός είναι για μένα ο όρος».

Τι ρόλο έπαιξε η πένα του Γιώργου Κυρίτση στην απόφαση σας αυτή;

«Τον βασικό. Έχω δουλέψει μαζί του στα «Μυστικά της Εδέμ» και στο «Με θέα στο πέλαγο». Υπάρχει πια μια σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης τόσο με τον Γιώργο Κυρίτση όσο και με την Έλενα Ακρίτα. Οπότε μόλις μου τηλεφώνησε είπα πολύ εύκολα το «ναι». Έπαιξαν φυσικά ρόλο στην απάντηση μου και τα ονόματα των σκηνοθετών, του Χρήστου Δήμα, του Βασίλη Τσελεμέγκου, του Βασίλη Καρφή και του Κώστα Βαρελίδη αλλά και των συναδέλφων που θεωρώ ότι είναι ένας κι ένας», λέει στο περιοδικό TV ΈΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved