Η Μαριάννα Πολυχρονίδη ξανά στην τηλεόραση, με νέο ρόλο και νέο look!
Media

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη ξανά στην τηλεόραση, με νέο ρόλο και νέο look!

Η Μαριάνα Πολυχρονίδη πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο πρίγκιπας της φωτιάς που προβάλλεται στο Open tv και μιλά για το ρόλο της και αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της.

Πέραν αυτού, η γνωστή ηθοποιός, την οποία είχαμε συνηθίσει με μακρύ μελαγχρινό μαλλί, πήρε την απόφαση να το κόψει σε ένα κοντό καρέ και αναφέρεται σε αυτήν την αλλαγή και πώς προέκυψε.

Ποια είναι η Ελεάνα, η ηρωίδα που υποδύεστε;

«Είναι μια γυναίκα που την ενδιαφέρει μόνο η δουλεία της και είναι πολύ επιτυχημένη επαγγελματικά. Χρειάζεται να κάνει κάποιες κινήσεις που δεν είναι τόσο ηθικές προκειμένου να επιβιώσει σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον. Και μέσα άπό αυτό βλέπουμε ότι είναι πολύ μόνη. Αυτό είναι και το τίμημα της κορυφής, η μοναξιά στην προσωπική ζωή».

Και με τον Στέλιο τι γίνεται; Θα τα ξαναβρούν;

«Τρέφει αισθήματα για εκείνον και τώρα που έφθασε ψηλά το αντιλαμβάνεται. Νομίζω ότι παρακάτω θα έχουμε εξελίξεις με τον Στέλιο και η Ελεάνα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τον έχει. Θα τον διεκδικήσει πολύ έντονα».

Έχετε κοινά με την ηρωίδα;

«Ούτε μισό, είναι μια ηρωίδα που είναι πο¬λύ μακριά από μένα. Ζούμε μέσα από τους ρόλους ζωές που δεν θα ζούσαμε ποτέ και αυτό είναι τρομερά ενδιαφέρον»

Η αλλαγή στα μαλλιά σας έχει να κάνει με τον ρόλο σας;

«’Εγινε για τον ρόλο, ήταν ιδέα του Χρήστου Δήμα. Και το κούρεμα και το χρώμα».

Και ποια ήταν η αντίδραση σας;

«Μ' αρέσει, γενικά μ' αρέσουν οι αλλαγές», λέει στο TV ΈΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved