Παναγιώτης Πετράκης: Η τηλεοπτική του επιστροφή και η προχειρότητα των σειρών πια
Media

Παναγιώτης Πετράκης: Η τηλεοπτική του επιστροφή και η προχειρότητα των σειρών πια

Ο Παναγιώτης Πετράκης επιστρέφει μετά από καιρό στην τηλεόραση, μέσα από την σειρά του Open tv με τίτλο Πρίγκιπας της Φωτιάς και μιλά για το ρόλο του και το πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ένας καλός τηλεοπτικός ρόλος.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στο τι τον έκανε να πει το ναι και να συμμετέχει στην εν λόγω σειρά, ενώ σε άλλο σημείο κάνει λόγο για την προχειρότητα των τηλεοπτικών σειρών λόγω έλλειψης χρημάτων.

Εχουμε αρκετά χρόνια να σας δούμε στη μικρή οθόνη...

«Από το 2011 που είχα παίξεϊ στη σειρά του Μega «Βασιλιάδες». Από κει κι έπειτα δεν μου έγινε κάποια πρόταση που να μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, Η αλήθεια είναι ότι είχα καλομάθει με τα «Μυστικά της Εδέμ» που ήταν μια πολύ ωραία δουλειά και περίμενα μια ανάλογη πρόταση».

Πόσο εύκολο είναι πλέον να βρεθεί ένας τηλεοπτικός ρόλος;
«Δεν είναι καθόλου εύκολο, γιατί είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές. Επιπλέον έχει πέσει το επίπεδο, καθώς οι σειρές που γίνονται βγαίνουν με πολύ λιγότερα χρήματα, πράγμα που έχει αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα μια και η έλλειψη χρημάτων οδηγεί στην προχειρότητα».

Αλήθεια, τι σας οδήγησε στην επιλογή του «Πρίγκιπα»;

«Η εγγύηση που αντιλαμβάνομαι στη δουλειά του Γιώργου Κυρίτση, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στα «Μυστικά της Εδέμ». Μου λείπει βέβαια το έτερον ήμισυ, η Ελενα Ακρίτα, αλλά είδα ότι γίνεται μια ωραία δουλειά με πολύ ενδιαφέρον σενάριο και με πολύ καλούς συντελεστές. Επιπλέον ο ρόλος μου είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτούς που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Υποδύομαι τον Ερρίκο Κριεζή. Μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που χωρίς να φαίνεται κινεί πάρα πολλά νήματα. Ενας άκρως υλιστής, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κέρδος», λέει στο ΤV EΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved