Αμαλία Κάτζου: «Τελειώνοντας η εκπομπή, πηγαίνω στο γραφείο και περιμένω τα νούμερα τηλεθέασης»
Media

Αμαλία Κάτζου: «Τελειώνοντας η εκπομπή, πηγαίνω στο γραφείο και περιμένω τα νούμερα τηλεθέασης»

Η Αμαλία Κάτζου παρουσιάζει την εκπομπή Ώρα Ελλάδος 05.30 στο Open tv με τον Βαγγέλη Γιακουμή και μιλά για την εμμονή της με τα νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιαστρια της πολύ πρωινής ζώνης του σταθμου αναφέρεται και στην προσπάθεια του Open να παρουσιάζει ένα άρτιο και γεμάτο πρόγραμμα, με ανθρώπους ικανούς.

Για τα νούμερα τηλεθέασης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι άρρωστη, δεν θα πω ψέματα. 'Οταν δεν πάμε καλά, αρρωσταίνω. Ο διευθυντής Ειδήσεων, Στράτος Μπαλής, με είδε μια μέρα -από τις πρώτες, που δεν είχαμε πάει τόσο καλά- και μου είπε να μην παίρνω τα νούμερα σοβαρά γιατί θα πάθει τίποτα το νευρικό σου σύστημα. Είχε δίκιο, αλλά δεν μπορείς να μην μπεις σε αυτό το τριπάκι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν τα παρακολουθεί. Με το που τελειώσει η εκπομπή, πηγαίνω στο γραφείο και περιμένω τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι ψυχοφθόρο αλλά, δυστυχώς, από εκεί κρινόμαστε».

Η ίδια επισημαίνει ότι η αρτιότητα του τηλεοπτικού προϊόντος που παράγει το Open είναι στην πρώτη γραμμή για το κανάλι αυτήν τη στιγμή, λέγοντας:

«Η τηλεθέαση δεν αντικατοπτρίζει τη δουλειά και την ποιότητα ενός καναλιού, μιας εκπομπής, ενός δελτίου. Πάρε για παράδειγμα τον Αντώνη Σρόιτερ, που τον παρακολουθώ. Οταν ξεκινούσε, το κανάλι του τον στή¬ριξε. Δεν έκανε την τηλεθέαση που κάνει τώρα. Ξεκίνησε από το 5% και με το χρόνο έφτασε στο 20%. Απαιτείται χρόνος. Το Οpen είναι ένα καινούριο κανάλι, με νέα πρόσωπα και ύφος, που κάνει μια τεράστια προσπάθεια Διαθέτει σοβαρή ομάδα στον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα. Η τηλεόραση είναι συνήθεια, πρέπει να μας μάθει ο κόσμος», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved