Τσούνης - Καρτσάνα: Μιλούν για «Το Σόι σου» και την επιτυχία της σειράς!
Media

Τσούνης - Καρτσάνα: Μιλούν για «Το Σόι σου» και την επιτυχία της σειράς!

Ο Σόλων Τσούνης και η Γωγώ Καρτσάνα βιώνουν μια πολλή μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, αφού η σειρά του Alpha «Tο σόι σου» έχει καθηλώσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δυο τους μιλούν για την επιτυχία της σειράς και τον λόγο που θεωρούν ότι έχει τύχει τόσο μεγάλης αποδοχής.

Πέντε σεζόν μετα, τι είναι για εσάς «Το Σόι σου»;

Σόλων Τσούνης: «Είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από μια δουλειά, είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στη συγκεκριμένη σειρά και νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

Γωγώ Καρτσάνα: «Το γεγονός ότι εί¬ναι μια δουλειά που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια σε κάνει να αναπτύσσεις περισσότερες σχέσεις, δένεσαι, κάνεις φιλίες, νιώθεις ότι είναι δεύτερη οικογένεια. Εχεις, βέβαια, και το χρόνο να αισθανθείς όλα τα παραπάνω, κάτι που ίσως σε άλ¬λες περιπτώσεις δεν συμβαίνει».

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα μυστικά της μεγάλης αυτής επιτυχίας;

Σόλων Τσούνης: «Αυτό που την κάνει πετυχημέ¬νη είναι το γεγονός ότι μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί με αυτές τις δύο (τηλεοπτικές) οικογένειες. Εχει οικείους χαρακτήρες που συναντάς συχνά σε κάθε σόι και επίσης οι καταστάσεις που διαδραματίζο¬νται στη σειρά απασχολούν την ελληνική οικογένεια».

Γωγώ Καρτσάνα: «Θα συμφωνήσω, είναι μία οικογενειακή κωμωδία, οπότε ο κόσμος ταυτίζεται πολύ με αυτό που βλέπει. Περνά μηνύματα, είναι όμως παράλληλα και ένα κωμικό σίριαλ», λένε στο Tv Kous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved