Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η συνεργασία του με τον ALPHA και τα θέματα υγείας που αφορούν όλους
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η συνεργασία του με τον ALPHA και τα θέματα υγείας που αφορούν όλους

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσιάζει την εκπομπή Οδηγός καλής ζωής στον Alpha, ενημερώνοντάς μας για θέματα υγείας που αφορούν όλους, και αποκαλύπτει το πως εντάχθηκε στο δυναμικό του σταθμού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος -σε συνέντευξή του- μιλά για τα απλά πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας, ξεκινώντας από την πίστη στον ίδιο μας τον εαυτό.

«Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι στο χέρι μας και ξέρω πολλούς ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει. Άλλος έχει κόψει το κάπνισμα, άλλος έχει χάσει πολλά κιλά, άλλος έχει αρχίσει τη γυμναστική, άλλος έχει νικήσει διάφορους φόβους, αλλά και σοβαρές ασθένειες με πολύ κόπο και φοβερή δύναμη. Και πραγματικά τους θαυμάζω γι’ αυτό… Πολλοί σημαντικοί οι γιατροί και η σωστή φαρμακευτική αγωγή, αλλά πολύ σπουδαία εξίσου είναι και η πίστη στον εαυτό μας, η ψυχολογική προσπάθεια που βοηθά τη σωματική. Το να αλλάξεις συνήθειες ετών, να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου, να αρχίσεις να τρως υγιεινά είναι ένα νέο ξεκίνημα που σου αλλάζει θεωρία και στάση ζωής. Δεν γίνεται βέβαια από τη μια στιγμή στην άλλη. Γι'αυτό καλό θα είναι να μη βάζουμε μεγάλους στόχους. Μικρά βήματα κάθε φορά, γιατί η αλλαγή φιλοσοφίας πάνω στη ζωή μας δεν είναι κάτι το εύκολο αλλά ένας μαραθώνιος που χρειάζεται επιμονή».

Ακόμη αναφέρεται στον άλφα και στο πώς βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας:

«Το καλοκαίρι συζητούσα με διάφορους σταθμούς για τη δημιουργία μιας εκπομπής για την υγεία. Τα στελέχη του Alpha με έπεισαν ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία κερδίζοντας την εκτίμηση μου. Τώρα χαίρομαι για την επιλογή μου γιατί μου λένε ότι η εκπομπή, ειδικά στο γυναικείο κοινό 25-44, πάει εξαιρετικά καλά», λέει στην Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved