Σόλων Τσούνης-Γωγώ Καρτσάνα: Αποκαλύπτουν όσα τους λέει ο κόσμος για «Το Σόι Σου»
Media

Σόλων Τσούνης-Γωγώ Καρτσάνα: Αποκαλύπτουν όσα τους λέει ο κόσμος για «Το Σόι Σου»

Σόλων Τσούνης και η Γωγώ Καρτσάνα πρωταγωνιστούν στη σειρά το σοι σου μέσα από τη συχνότητα του Alpha και αποκαλύπτουν όσα τους λέει ο κόσμος στο δρόμο.

Ακόμη, σχολιάζουν την τηλεθέαση και τα κοινά που έχουν με τους ήρωες που υποδύονται.

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για εσάς; Τα νούμερα τηλεθέασης και η πρωτιά της σειράς;

Σόλων Τσούνης: «Καλώς ή κακώς, τα νούμερα τηλεθέασης και η πρωτιά είναι μια επιβεβαίωση... Αλλά για μένα η μεγαλύτερη επιβεβαίωση , είναι η αγάπη και τα καλά λόγια που δέχομαι στο δρόμο από τον κόσμο που συναντώ».

Γωγώ Καρτσάνα: «Έχει απήχηση στον κόσμο, φαίνεται από τα νούμερα και από αυτά που μου λέει ο κόσμος εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και το απολαμβάνω...»

Πόσα κοινά στοιχεία έχετε με τους ήρωες που υποδύεστε; Νιώθετε και στη ζωή σας αντισυμβατικοί;

Σόλων Τσούνης: «Τώρα που το σκέφτομαι, όλοι οι ηθο¬ποιοί της σειράς δεν έχουμε και πολλά κοινά στοιχεία με τους χαρακτήρες που υποδυόμα-στε. Σίγουρα είμαστε αντισυμβατικοί, αλλιώς δεν θα ήμασταν ηθοποιοί. Ο καλλιτέχνης οφείλει να είναι αντισυμβατικός».

Γωγώ Καρτσάνα: «Εχουμε με την Αλίνα την ίδια φιλοσοφία ζωής, δεν ξέρω αν τη χαρακτηρίζει κάποιος αντισυμβατική αλλά μοιάζουμε αρκετά».

Ο κόσμος στον δρόμο, πλέον, σας φωνάζει «Αλίνα» και «Διονυσάκη»;

Σόλων Τσούνης: «Ναι, με φωνάζουν «Διονύση» ή «χορτοφάγο»!

Γωγώ Καρτσάνα: «Εμένα δεν με έχουν φωνάξει «Αλίνα». Οι περισσότεροι που με πλησιάζουν με ρωτάνε αν είμαι εγώ αυτή που παίζει την Αλίνα», λένε στο Tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved