Στέλιος Παρλιάρος: «Θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης»
Media

Στέλιος Παρλιάρος: «Θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης»

Ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει την εκπομπή «Οι γλυκές αλχημείες ταξιδεύουν» στον ΣΚΑΪ και μιλά για τα νούμερα τηλεθέασης και πόσο τον επηρεάζουν.

Εδώ και 40 χρόνια είναι αφοσιωμένος στη ζαχαροπλαστική, την οποία υπεραγαπά, και δηλώνει τι έχει κερδίσει, αλλά και τι έχει χάσει μέσα από την ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Σας επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής;

«Θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, Και τα βλέπω και τα λαμβάνω υπόψη μου στον βαθμό που μπορώ να διορθώσω κάτι, ώστε να γίνει πιο προσιτό στο κοινό που θέλει να φτιάξει γλυκά για την οικογένεια και τους φίλους του».

Υπάρχει κάτι που να έχετε κερδίσει ή να έχετε χάσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την επαφή σας με την τηλεόραση;

«Αισθάνομαι μόνο κερδισμένος. Η επαφή μου με τον κόσμο με έκανε καλύτερο επαγγελματία και καλύτερο άνθρωπο. Έμαθα πολλά, μου έδωσε τη δυνατότητα να δω και να διορθώσω πράγματα στη δουλειά μου, εισέπραξα μεγάλη επιβράβευση και κυρίως με έκανε να αισθανθώ, μεγάλη οικειότητα με αυτούς που απολαμβάνουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μου».

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο ιδανικό γλυκό που δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι ενός ερωτευμένου ζευγαριού;

«Ο έρωτας από μόνος του είναι η ιδανική συνθήκη για να μπορείς να απολαμβάνεις τα πάντα. Ένα καλό γλυκό απλά συμπληρώνει την ευτυχισμένη στιγμή», λέει στο περιοδικό MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved