Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τα ριάλιτι κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που θα έπρεπε…»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τα ριάλιτι κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που θα έπρεπε…»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Πέτα τη φριτέζα και δεν διστάζει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα reality shows.

Ακόμη, κάνει λόγο για τη σταθερότητα της μυθοπλασίας, ωστόσο αναφέρει ότι το κοινό γυρίζει την πλάτη σε αυτή όταν εμφανιστεί έναν νέο άθλιο reality.

Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είχατε διάφορες προτά¬σεις αλλά, τελικά, ενδώσατε στην κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Νιώθετε δικαιωμένος;

«Νομίζω ότι δικαιώθηκα. Πρόκειται για μια σειρά που πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από τον κόσμο και εμένα με εκφράζει απόλυτα. Υπάρχει ένα πολύ καλό σενάριο, ενώ όλοι οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί. Επομένως, είχε τις προδιαγραφές για να είναι μια επιτυχημένη σειρά».

Υπάρχει κάποια «συνταγή» για την επιτυχία;

«Το συγκεκριμένο θέμα είναι μεγάλη συζήτηση. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, διαφορετικά θα την έκαναν όλοι. Πρέπει να κάτσουν, με κάποιο τρόπο, μαγικά τα πράγματα. Σίγουρα, όμως, πρέπει να έχεις καλό σενάριο, σκηνοθεσία, συντελεστές και... λεφτά. Ολα αυτά παίζουν ρόλο. Παρ' όλα αυτά, π επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη. Στο παρελθόν έχουμε δει παραδείγματα σειρών που είχαν όλα τα παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν να επιβιώσουν».

Πλέον, όμως, το κοινό έχει αρχίσει να επιβραβεύει το καλό...

«Κρατάω μια επιφύλαξη σε αυτό. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, γιατί βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν κάποια άθλια ριάλιτι».

Δηλαδή, δεν πιστεύετε ότι το κοινό στρέφεται ξανά στην ελληνική μυθοπλασία;

«Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα ριάλιτι κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που θα έπρεπε και γι' αυτό δεν είμαι αισιόδοξος. Στο παρελθόν είχαν στραφεί πάλι στην ελληνική μυθοπλασία, αλλά φτάνει να εμφανιστεί ένα καινούργιο ριάλιτι και να γυρίσουν εκ νέου την πλάτη. Ωστόσο, η μυθοπλασία δείχνει να είναι μια σταθερή αξία και δύναμη, με την έννοια ότι πολύ γρήγορα ο κόσμος βαριέται το ριάλιτι και γυρίζει στη μυθοπλασία, που κατά τη γνώμη μου δεν τον προσβάλλει», λέει στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved