Σκιαδαρέσης: «Δεν θα τρελαθώ επειδή έτυχε να κάνω μια αποτυχία…»
Media

Σκιαδαρέσης: «Δεν θα τρελαθώ επειδή έτυχε να κάνω μια αποτυχία…»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Πέτα τη φριτέζα και μιλά για τον ρόλο του και την εξέλιξή του.

Πέραν του ρόλου του, κάνει λόγο για την επιτυχια και την αποτυχία και πώς αυτές οι δύο έννοιες υπάρχουν στη ζωή του.

Η επιτυχία τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

«Ό,τι και η αποτυχία. Προσπαθώ να τα έχω ισορροπημένα αυτά τα δύο. Έχω συμβιβαστεί και με την ιδέα της επιτυχίας αλλά και με την ιδέα της αποτυχίας. Ξέρω ότι, σ' αυτή τη δουλειά, και τα δύο θα μου τύχουν, και τα δύο θα τα κάνω, και θέλω να έχω το δικαίωμα να τα κάνω. Επομένως, ούτε τα μυαλά μου παίρνουν αέρα αλλά ούτε και θα τρελαθώ επειδή έτυχε να κάνω μια αποτυχία, θέλω να είμαι καλά μ' εμένα. Και στις δύο περιπτώσεις, είτε έχω κάνει λάθος επιλογή είτε δεν με ακολούθησε ο κόσμος σ' αυτή την επιλογή, εγώ προσωπικά την πίστευα και κατέθεσα ό,τι καλύτερο μπορούσα».

Ο Αλέκος αντικατοπτρίζει την κακή πλευ¬ρά της Ελλάδας;

«Ναι. Είναι μια διακωμώδηση, αν θέλετε, ενός τύπου Νεοέλληνα που τον έχουμε συναντήσει λίγο-πολύ όλοι μας. Είναι ο διαπλεκόμενος, το λαμόγιο, που προσπαθεί κάτω από το τραπέζι με ρουσφέτια να τα καταφέρει για να πετύχει τον στόχο του. Τον ενδιαφέρει το προσωπικό του κέρδος και όχι το συνολικό».

Πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας του Αλέκου;

«Από τα επεισόδια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, ο Αλέκος εί¬ναι ένας από τους πλέον αρνητικούς χαρακτήρες του χωριού. Συνεχίζει να έχει την ίδια τακτική. Να μην ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες σχέσεις, πέρα από την προσωπική εξάρτηση που έχει με τη Ζαμπέλα και τον Μένιο, ενώ όλοι οι άλλοι δεν υπάρχουν. Μπορεί να πατήσει πάνω τους για να πετύχει τον στόχο του».

Ο γάμος του Αλέκου με τη Ζαμπέλα θα περάσει πάλι κάποια έντονη κρίση;

«Να σας πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στα παρακάτω επεισόδια. Έχουμε ένα με δυο σενάρια παρακάτω από αυτά που βλέπετε στις οθόνες σας», λέει στο MY ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved