Φ. Τράκα: Τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε στο My Style Rocks και τι λέει για τον νέο της σύντροφο
Media

Φ. Τράκα: Τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε στο My Style Rocks και τι λέει για τον νέο της σύντροφο

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη νίκη της στο My Style Rocks έδωσε η Φωτεινή Τράκα η οποία μιλάει τόσο για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, όσο και για τον άντρα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της.

Μιλώντας για τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν άκουσε ότι ήταν νικήτρια, η Φωτεινή παραδέχτηκε:
«Ότι κατέκτησα τον στόχο μου ευτυχώς και επιτυχώς. Πως άξιζε όλο τον κόπο, όλη τη δουλειά, όλα τα τρελά ωράρια, το ψάξιμο, το ράψιμο και τα ξενύχτια μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας τους διάφορους συνδυασμούς μου. Το ήθελα πολύ».

Τι θα κάνει όμως με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε; Η ίδια απάντησε στη Realnews: «Να ανεξαρτητοποιηθώ όσο πιο πολύ μπορώ στη ζωή μου, κυρίως επαγγελματικά. Τις ιδέες τις έχω, απλώς δεν είχα τα μέσα. Τώρα ελπίζω να μπορέσω να χαράξω μια πορεία στη μόδα ξεκινώντας σχετικά άμεσα».

Όσο για το τι συμβαίνει στα προσωπικά της, η Φωτεινή παραδέχτηκε: «Είμαι σε φάση που τώρα αρχίζω να γνωρίζω έναν άνθρωπο που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για συστάσεις», ενώ εξήγησε για το πώς θέλει τον ιδανικό άνδρα: «Αυτός που σέβεται και εμένα και τον εαυτό του, που δεν δίνει δικαιώματα σε τρίτους και που έχει δημιουργικό πνεύμα και στόχους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved