Μιμή Ντενίση: «Είναι στη φύση µου να εκπλήσσω. Πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους άλλους»
Media

Μιμή Ντενίση: «Είναι στη φύση µου να εκπλήσσω. Πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους άλλους»

Η Μιμή Ντενίση είναι φέτος στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar και φυσικά έχει εκπλήξει ευχάριστα τους τηλεθεατές με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο που ανέλαβε. 

Η ίδια μιλάει για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη με αυτόν τον μοναδικό τρόπο. Διαβάστε τι είπε...

Τι «βόµβα» ήταν αυτή που έριξες ξαφνικά επιστρέφοντας τηλεοπτικά µε την κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar»; Μας εξέπληξες όλους.

Είναι στη φύση µου να εκπλήσσω! Πρώτα να εκπλήσσω τον εαυτό µου και αργότερα τους άλλους. Ρίχνω «βόµβες» λοιπόν και σας εκπλήσσω µε κινήσεις που δεν περίµενε κανείς. Μια τέτοια ήταν αυτή µε το «Your face sounds familiar».

Ξέρω ότι σε πολιόρκησαν στενά γι’ αυτό.

Πάντα µε πολιορκούν. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι τού να µε πολιορκούν και δεν σου κρύβω πως το απολαµβάνω πάντα ιδιαίτερα!

Πώς πείστηκες να μπεις στο «YFSF»;

Με... πολιορκούσαν χρόνια τώρα να μπω σε κάποιο talent show, αλλά δεν το αποφάσιζα λόγω των θεατρικών μου υποχρεώσεων. Φέτος, που δεν έχω θέατρο, είπα να ενδώσω τελικά. Αγαπώ πολύ τον Θοδωρή Κυριακού, όπως αγαπούσα πολύ και τον Μίνωα. Κι αυτός με αγαπούσε πολύ όμως! Να φανταστείς ότι έφυγε από τα εγκαίνια του ΑΝΤ1 για να παρευρεθεί στο τραπέζι των αρραβώνων μου με τον Αντώνη Τρίτση! Ηταν φίλος καρδιάς ο Μίνωας και ο Θοδωρής του είναι υπέροχο πλάσμα! Είπα λοιπόν το «ναι» και να ’μαι στο «YFSF», που είναι ένα talent show που έχει να κάνει με το αντικείμενό μου. Το έβλεπα, μου άρεσε και μπήκα σε αυτό με χαρά, πρώτον, γιατί υπάρχει γερή επιτροπή και, δεύτερον, γιατί υπάρχουν άξιοι παίκτες.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved