«Από την αρχή»:H βραβευμένη αισθηματική ταινία με τον Αποστόλη Τότσικα και την Έλλη Τρίγγου στο OPEΝ
Media

«Από την αρχή»:H βραβευμένη αισθηματική ταινία με τον Αποστόλη Τότσικα και την Έλλη Τρίγγου στο OPEΝ

Βραβευμένη με Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές φεστιβάλ διαφήμισης στις Κάννες, η ταινία «Από Την Αρχή», σε σενάριο Μυρτώς Κοντοβά είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης που ξεκινά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ο Φίλιππος (Αποστόλης Τότσικας) δεν πιστεύει στον έρωτα και στις σχέσεις που κρατούν πάνω από μια βραδιά. Όλα αυτά μέχρι που μια μέρα, ανοίγοντας μια σοκολάτα Lacta και βάζοντας στο στόμα του το πρώτο κομμάτι, μεταφέρεται σε ένα άγνωστο καλοκαιρινό ειδυλλιακό σκηνικό. Εκεί γνωρίζει τη Δανάη (Έλλη Τρίγγου) και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Η εμμονή του με αυτήν γίνεται τόσο μεγάλη που στο τέλος πείθεται πως αυτή η γυναίκα είναι υπαρκτή και αποφασίζει να ψάξει να την βρει. Ταξιδεύοντας ξανά και ξανά στο ονειρικό του μέρος, κάθε φορά ζει αυτόν τον φανταστικό έρωτα, από την αρχή...

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Αποστόλης Τότσικας και η Έλλη Τρίγγου. Το σενάριο είναι της Μυρτώς Κοντοβά, βασισμένο σε μια ιστορία του Πάνου Σαμπράκου, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Βαρδή Μαρινάκη σε μια παραγωγή της Foss Productions με concept & επιμέλεια διαφημιστικής εταιρίας Ogilvy.

Η ταινία «Από την Αρχή», την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο OPEN.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved