Φωτεινή Τράκα: Οι κόντρες στο My Style Rocks με τις άλλες κοπέλες και τι τη σενοχώρησε περισσότερο
Media

Φωτεινή Τράκα: Οι κόντρες στο My Style Rocks με τις άλλες κοπέλες και τι τη σενοχώρησε περισσότερο

Η Φωτεινή Τράκα η οποία κατέκτησε τη νίκη στο φετινό My Style Rocks μιλάει για τις τυχόν κόντρες που είχε με άλλες κοπέλες αλλά και τι ήταν αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο. 

Διαβάστε τι αποκάλυψε η όμορφη Φωτεινή...

Με ποια κοπέλα είχες μεγαλύτερη κόντρα και με ποια θα κάνεις παρέα ακόμη και έξω από το παιχνίδι;

Κόντρα ουσιαστικά δεν είχα με καμία, αλλά αυτό άργησαν να το διαπιστώσουν κάποιες κοπέλες, γι’ αυτό και είχαν προκύψει κάποιες εντάσεις, είτε στις αρχές είτε όταν έμπαιναν κάποιες νέες παίκτριες. Παρέα θα κάνω με πολλές, αν όχι με τις περισσότερες από τις κοπέλες, γιατί είναι πραγματικά αξιόλογες όλες τους! Σίγουρα όλα τα κορίτσια του τελικού, όπως επιπλέον και η Ναντίν, η Δανάη, η Τζίνα, η Αμάντα και οι άλλες δύο Κωνσταντίνες. Αλλά ήταν και τόσα άλλα κορίτσια! Θα μας βλέπετε στις εξόδους μας σίγουρα!

Τι σε στενοχώρησε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;

Το ότι κάποιες κοπέλες μπήκαν όντως στη διαδικασία να σκεφτούν ότι είμαστε σε κόντρα.

Ποιο μήνυμα που έλαβες από τηλεθεατή ήταν το πιο περίεργο;

Γενικά έκανα προσπάθεια, ειδικά τους πρώτους μήνες, να μη διαβάζω τα σχόλια πέρα από αυτά που γίνονταν στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram και ζήτησα και από τους δικούς μου ανθρώπους να μη δίνουν βάση στα αρνητικά ή περίεργα σχόλια που μπορεί να διάβαζαν στο διαδίκτυο. Με βοήθησε πολύ αυτό ψυχολογικά και στην πορεία μου στο παιχνίδι. Επίσης, επειδή τα θετικά σχόλια και τα μηνύματα είναι αναλογικά πολύ πιο πολλά από τα μη θετικά, θεωρώ προσβλητικό για όσους με στηρίζουν από την αρχή του παιχνιδιού το να ασχοληθώ με τους κακοπροαίρετους ή τους δύσπιστους. Αν και καμιά φορά έχει πλάκα, το να απαντάς είναι μεγάλη παγίδα!

Οι γονείς σου τι σου είπαν πριν μπεις στο παιχνίδι;

Τους το κράτησα για έκπληξη μέχρι να είμαι σίγουρη ότι θα περάσω τα κάστινγκ. Μου είχε προτείνει ο πατέρας μου να λάβω μέρος στο πρώτο «My style rocks», όταν είχε δει τις διαφημίσεις στην τηλεόραση, αλλά απέρριψα την ιδέα του τότε...

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved