Γιώργος Παπαδάκης: “Θέλω την πρωτιά”
Media

Γιώργος Παπαδάκης: “Θέλω την πρωτιά”

Εδώ και 20 χρόνια ο Νίκος Παπαδάκης μας λέει “Καλημέρα Ελλάδα” μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant'1. O παρουσιαστής μιλά σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκαλύπτει πως στην διάρκεια των είκοσι ετών του στην τηλεόραση, έχει αρνηθεί φοβερές προτάσεις.

“Αρνήθηκα όλες τις προτάσεις γιατί είμαι κατά των μετακινήσεων. Είμαι πιστός άνθρωπος. Και είμαι πιστός, γιατί μου είναι πιστοί και οι άλλοι. Κακά τα ψέματα και ο Αnt'1 δεν μου έχει φερθεί άσχημα”. Ο Νίκος Παπαδάκης δηλώνει πως δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
“Έχω την ηλικία του πρωθυπουργού της χώρας. Υπάρχει κανείς που να έχει πει στον Παπανδρέου να πάρει σύνταξη, γιατί είναι μεγάλος; Ίσα ίσα που εκθειάζουν και τις δραστηριότητες του. Ε, ας έρθουν να δουν και τις δικές μου δραστηριότητες και μετά τα ξαναλέμε”. Ο Γιώργος Παπαδάκης “επιμένει”στην πρωτιά. “Και βέβαια θέλω την πρωτιά. Οποιαδήποτε δουλειά και να κάνεις, είτε πουλάς κουλούρια, είτε έχεις ένα μαγαζί, είτε κάνεις μια εκπομπή, θες να πάει καλά η δουλειά σου. Κοιτάμε όλοι το ταμείο. Ε, λοιπόν θέλω κι εγώ να κάνω ταμείο και να δω στο τέλος πως κι αυτή τη χρονιά μας τίμησε ο κόσμος με την επιλογή του”. Τι λέει όμως ο ίδιος για τα “πόσα” που παίρνουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης; “Με ένα πρόσωπο ο σταθμός κάλυπτε ένα τετράωρο και αυτή ήταν η επένδυση του, οπότε αυτό το πρόσωπο πλήρωνε”. Φέτος στο πλευρό του δεν βλέπουμε τον επί χρόνια συνεργάτη του Σταύρο Μονεμβασιώτη, τι λέει για την αποχώρηση του από τον σταθμό; “Δυστυχώς, σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι εργοδότες μας δεν βλέπουν. Βλέπουν μόνο αριθμούς. Με την απομάκρυνση του Σταύρου κι εγώ αιφνιδιάστηκα κι εγώ, προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε έστω στην εκπομπή, αλλά δεν στάθηκε δυνατό. Κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί εγώ δεν είμαι ο εργοδότης. Είμαι κι εγώ ένας εργαζόμενος”.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved