Φαίδρα Δρούκα: Αποκαλύπτει πόσο δύσκολα είναι τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς «Μην ψαρωνεις»!
Media

Φαίδρα Δρούκα: Αποκαλύπτει πόσο δύσκολα είναι τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς «Μην ψαρωνεις»!

Η Φαίδρα Δρούκα, υποδύεται τη «Στέλλα» ή «Σειρήνα», τη σχέση του Μανώλη, στην τηλεοπτική σειρά «Μην Ψαρώνεις»!

Η δημοφιλής ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τη σειρά του ANT1 στην οποία πρωταγωνιστεί!

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Στέλλας με τον Μανώλη; Και πώς θα αντιδράσει στην προσέγγιση Μα­νώλη - Σάντυς;

Ζηλεύει και θορυβείται και ζητά συμβου­λές από τη φίλη της, τη Μήτσης. Είναι από τις γυναίκες που δεν θα έκανε κά­τι ακραίο, μια και φοβάται μήπως τον χά­σει. Προσεγγίζει με πιο θηλυκό τρόπο τα πράγματα. Προσπαθεί να βγάλει τη Σάντυ από τη μέση με άλλον τρόπο. Ο Μανώλης αγαπάει τη Στέλλα, κάνει υπέρβαση που τη γνωρίζει στα παιδιά, καθώς έχει μεγαλώσει μόνος τα παιδιά. Του φαίνε­ται «βουνό», θα δούμε όμως τον Μα­νώλη και τη Στέλλα να συγκατοικούν.

Έχει και πολλά εξωτερικά γυ­ρίσματα η σειρά...

Η σειρά έχει συνολικά προσεγμένη αισθητική. Ναι, έχει αρκετά εξωτερι­κά γυρίσματα Ανταμείβεται ο θεα­τής βέβαια με το αποτέλεσμα. Βλέ­πει τη θάλασσα, την αγορά, το λι­μανάκι, τους δρόμους, τα αληθινά σπίτια. Κάτι που δεν είναι συχνό στην τηλεόραση και μας είχε λείψει. Εγώ έχω να κάνω τόσα εξω­τερικά από τα «Υπέροχα πλά­σματα». Από εκεί και μετά κατά­λαβα πως αυτό ασκεί γοητεία στους θεατές.

Σας δυσκολεύουν τα εξωτερικά γυρίσματα;

Πολύ! Με τις χαμηλές θερ­μοκρασίες ήμουν με τα τιραντάκια και το μπούστο έξω (σ.σ.: γέλια).Την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία είχα­με εξωτερικό γύρισμα στο Κερατσίνι, είπε στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved