Το Τατουάζ: Η μαμά της μικρής Λήδας αποκαλύπτει πώς βρέθηκαν να παίζουν στη σειρά!
Media

Το Τατουάζ: Η μαμά της μικρής Λήδας αποκαλύπτει πώς βρέθηκαν να παίζουν στη σειρά!

Η Μαρία Κωνσταντίνου, είναι η πραγματική μητέρα της μικρής Λήδας στο Τατουάζ!

Η μαμά της Τζουλιάνας Κλεάνθους, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε πώς βρέθηκαν στο Τατουάζ!

Πώς ήρθε το «Τατουάζ» στη ζωή σας;
Πολύ απρόσμενα. Έψαχνε η αδερφή μου να βρει δουλειά και μπήκε σε διάφορες αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις για εργασίας. Μέσα στις διάφορες δουλειές, είδε και μία αγγελία όπου ζητούσαν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, για ερασιτέχνες ηθοποιούς, για να παίξουν σε ένα νέο σίριαλ.

Έστειλε τα στοιχεία της και πάνω σε μία συζήτηση που είχαμε μου το είπε. Ακούγοντας εγώ πως έψαχναν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, της είπα να ρωτήσει αν θέλουν και παιδάκια και της είπαν ναι. Και της λέω «ΟΚ τότε, να έρθουμε μαζί σου».

Τότε η Τζιουλιάνα ήταν τριάμισι ετών. Δεν τους ήξερε και ντρεπόταν πολύ. Ούτε λέξη δεν τους είπε. Αλλά επειδή έμοιαζε πάρα πολύ στα χρώματα των πρωταγωνιστών, απ' ό,τι φάνηκε στην πορεία μας είπαν πως τη θέλουν. Στη συνέχεια ήθελαν και μία νταντά στο σίριαλ και μου πρότειναν να την υποδυθώ εγώ, για να έχει και ένα οικείο πρόσωπο του το παιδί στο σίριαλ.

Πώς είναι να παίζετε με την κόρη σας;

Τι πιο ωραίο να μπορείς να είσαι δίπλα στο παιδί σου, σε ένα νέο του ξεκίνημα, και σε αυτό να βάζεις και εσύ το λιθαράκι σου;

Όταν φιλάνε την κόρη σας οι ηθοποιοί της σειράς, πώς νιώθετε;

Επειδή το σίριαλ γυρίζεται εδώ και δύο χρόνια και τον περισσότερο χρόνο μας τον περνάμε μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, πλέον όλοι μας νιώθουμε σαν μκι μεγάλη οικογένεια. Οπότε μου φαίνεται το ίδιο με το να τη φιλάει ένα άτομο από την πραγματική μας οικογένεια.

Είστε παρούσα στα γυρίσματα;

Φυσικά και είμαι παρούσα. Και όπου είναι εφικτό παίρνω και την αδερφή της μαζί μας, για να μην τις χωρίζω. Ως μητέρα προσπαθώ, και θα προσπαθώ πάντα, να είμαι δίπλα και στις δύο μου τις κόρες, με οποιονδήποτε τρόπο και όπως με κάνουν και είμαι εγώ περήφανη γι' αυτές, θα ήθελα και αυτές να νιώθουν το ίδιο για μένα, δήλωσε στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved