Ευγενία Ξυγκόρου: Αποκαλύπτει τις εξεξίξεις στην «Επιστροφή»
Media

Ευγενία Ξυγκόρου: Αποκαλύπτει τις εξεξίξεις στην «Επιστροφή»

Η Ευγενία Ξυγκόρου, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Η επιστροφή»!

Η νεαρή ηθοποιός, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Τι εξελίξεις αναμένονται στην «Επι­στροφή»;

Πλησιάζουμε στο φινάλε του πρώτου κύ­κλου. Υπάρχουν δράση, πολλή αγωνία, οι ζωές μπαίνουν σε κίνδυνο. Η Δανάη έρχεται πολύ κοντά συναισθηματικά με τον Παύλο, ο Παύλος καταζητείται και η Δανάη τον κρύβει μαζί με τον Πέτρο και τότε ξεκινά ένα κυνηγητό.

Η Δανάη έχει φθάσει στα όρια της με τον πατέρα της, η φιλία της με την Αννα κλονίζεται και πλησιάζει η αποκάλυψη ότι ο Λευτέρης κρύβεται πίσω απ' όλα. Αυτό θα είναι το φινάλε και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει, αφού το έχουμε μάθει. Η πρώτη μέρα των νέων επεισοδίων ξεκινά χαρούμενα. Στη συνέχεια, όμως, σκάνε βόμβες. Πολλές ανατροπές έρχονται για την οικογένεια Κορωναίου, τον Νίκο και τον Παύλο.
Η σχέση σας έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τι γίνεται με τον Παύλο;

Και πού είστε ακόμα! Η Δανάη προσπαθεί να σταθεί πάρα πολύ στον Παύλο. Εκείνος νιώθει τύψεις γιατί η Δανάη μπαίνει σε κίνδυνο βοηθώντας έναν φυγά, κρύβοντας τον. Εχω την εντύπωση ότι ο Παύλος στα επόμενα επεισόδια είναι πολύ περιορι¬σμένος. Η Δανάη είναι αφόρητα ερωτευμένη μαζί του και θα συνεχίσει. Αυτός περνάει πιο δύσκολες καταστάσεις, δεν πιστεύω ότι δεν την αγαπάει τη Δανάη, απλώς κλείνεται στον εαυτό του για να προστατεύσει τους γύρω του και να προστατευθεί και ο ίδιος. Τη δυσκολεύει στον πρώτο κύκλο, αλ λα ξεπερνιέται και στον δεύτερο κύκλο γίνεται πιο έντονος με κάποιον τρόπο. Δεν νο μίζω να υπάρχει κάτι που να τους κρατήσει μακριά, είπε στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved