Έτσι θα εξελιχθούν οι τηλεοπτικοί έρωτες των ζευγαριών της φετινής σεζόν
Media

Έτσι θα εξελιχθούν οι τηλεοπτικοί έρωτες των ζευγαριών της φετινής σεζόν

Η επιτυχία μιας σειράς, σύμφωνα με σεναριογράφους και σκηνοθέτες, έγκειται στη χημεία των ηθοποιών, στο συναίσθημα που μπορούν να επιτύχουν και με το οποίο θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Τα love stories πάντα συγκινούν, μαγνητίζουν, αρέσουν, προτιμώνται από το φιλοθεάμον κοινό, που ανυπομονεί για τις εξελίξεις, παρακολουθεί τους διάλογους, ανησυχεί για τη συνέχεια και αρέσκεται στο να βλέπει ιστορίες με ρομάντζο, αγάπη και πάθος. Φέτος, στο σύνολο τους τα ελληνικά σίριαλ προτάσσουν τον έρωτα, ανάμεσα σε νέα και παθιασμένα ζευγάρια και σε ήρωες που δίνουν μάχη ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος.

Οι ιστορίες απαιτούν ένταση, αγκαλιές, φιλιά, ενίοτε και άγριες καταστάσεις, όλα στον βωμό του έρωτα, ανάμεσα σε πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες που καλούνται να μεταφέρουν επί της οθόνης τον ρομαντισμό και την ερωτική ατμόσφαιρα υπερασπιζόμενοι τους ρόλους τους.

Πώς όμως θα εξελιχθούν οι τηλεοπτικοί έρωτες των ζευγαριών;

Έλα στη θέση μου
Εκείνη, η Μίκα Ντάνη Γιαννακοπούλου, απεχθάνεται τους αργόσχολους και τους αναιδείς, χαρακτηριστικά που ο Βλάσης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο σύντροφος της ζωής της, τα έχει. Φαινομενικά με τον Βλάση δεν έχουν καμία σχέση ως χαρακτήρες, αλλά αυτή είναι και η μαγεία του έρωτα Δύο άνθρωποι τελείως αντίθετοι συναντιούνται, για να δώσει ο ένας στον άλλον ό,τι δεν έχει. Μαλώνουν, αγαπιούνται, μάχονται. Εμπόδιο στη σχέση τους η Φαίη (Αθηνά Οικονομάκου)και μήλον της Έριδος και για τους τρεις ήρωες ένα μωρό, που όλοι αγαπούν και θέλουν. Μίκα και Βλάσης στα επόμενα επεισόδια παλεύουν για να κρατήσουν την αγάπη τους δυνατή, έστω και υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο πρίγκιπας της φωτιάς
Ο Ηρακλής είναι το σκοτεινό πρόσωπο της οικογένειας Τσακίρη. Αναλαμβάνει όλες τις βρώμικες δουλειές και υπερβαίνει συχνά τα όρια. Γοητευτικός, επικίνδυνος και παραδομένος στα πάθη του, σκορπίζει τη δυστυχία στις ζωές όλων. Εκείνη, όμορφη, εντυπωσιακή, αρχικά τον προσέγγισε προκειμένου να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα της. Στην πορεία τα συναισθήματα άλλαξαν και για τους δύο ήρωες, τον Ηρακλή (Αλέκο Συσσοβίτη) και την Ντιάνα (Σοφία Μανωλάκου), που αγαπιούνται με πάθος εν μέσω εντάσεων, ακόμα και χειροδικιών. Το ψέμα και η αγάπη τους μπλέκονται με καταστάσεις έντονων διαπληκτισμών και συμπεριφορών που φθάνουν στα άκρα για τους δύο ήρωες, οι οποίοι θα επιλέξουν σύντομα διαφορετικούς δρόμους.

To τατουάζ
Όλγα και Στέφανος, κατά κόσμον Κατερίνα Γερονικολού - Γιώργος Αγγελόπουλος. Μια έλξη που ξεκίνησε πέρυσι και κορυφώθηκε στα φετινά επεισόδια Η σχέση τους άντεξε ακόμα και όταν εκείνη μπήκε στη φυλακή για το παιδί της. Ο αγαπημένος του κοινού και ως Ντάνος στάθηκε δίπλα της και έδωσε μάχη για να τη δει ξανά στο πλευρό του. Φυσικά το σενάριο εξελίχθηκε θετικά για το ζεύγος, το οποίο είδαμε σε άκρως ερωτικές σκηνές με ρομαντική διάθεση και πολύ πάθος. «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ όμορφος ανφάς και τζέντλεμαν. Όταν, όμως, κάποιος είναι συνεργάτης και συμπρωταγωνιστής, οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα λεπτές» είχε δηλώσει η Κατερίνα Γερονικολού αναφερόμενη στον συμπρωταγωνιστή της. Μένει πλέον να δούμε εάν τελικά η Όλγα με τον Στέφανο θα ανέβουν το σκαλιά της εκκλησίας.

Ελεύθερη σχέση
Η Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) και ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που αντιμετωπίζει ένα πανάρχαιο πρόβλημα: Αναρωτιούνται αν υπάρχει σε μια σχέση το «για πάντα»! Ο έρωτας που τους ένωσε ήταν μεγάλος. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους τους έπνιξαν η καθημερινότητα και τα προβλήματα Τώρα, για να σώσουν τον γάμο τους, καταφεύγουν στην «ελεύθερη σχέση»! Το πείραμα έχει ξεκινήσει, ωστόσο οι σχέσεις με τρίτα πρόσωπα ανάβουν φωτιές και στις δύο πλευρές, όπως και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, με την Κλαίρη και τον Μάνο να αναρωτιούνται για το αν πρέπει τελικά να παραμείνουν ζευγάρι ή όχι

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έμεινε μόνος, αφού η Μαρίνα του (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) έφυγε. Στην καθημερινότητα ήρθε ένα νέο πρόσωπο, διαφορετικό σε όλα. Η Κλέλια Ρένεση είναι η Καίτη με τη χαριτωμένη προφορά που αρχίζει να αγαπά τον κυρ Ηλία Πλέον η σχέση τους θα μπει σε άλλη βάση, αφού η εγκυμοσύνη της ηθοποιού θα φέρει μια γλυκιά αναστάτωση στο ζεύγος επί της οθόνης.

To σόι σου
Ο μαμάκιας Κωνσταντίνος βρήκε τον έρωτα στη γλυκιά Αντωνία. Κωνσταντίνος Μπουρδούμης και Ιωάννα Ασημακοπούλου είναι το πιο τρυφερό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης. Ακόμα και τώρα που οι... Ζουζουνέλ -όπως αποκαλεί ο ένας τον άλλον- προσπαθούν να γίνουν γονείς, βγάζουν μια αγάπη ιδιαίτερη και πολύ αληθινή για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Μένει να δούμε εάν τελικά το όνειρο τους να μεγαλώσουν την οικογένεια τους θα πραγματοποιηθεί.

Πέτα τη φριτέζα
Ο ερωτάς τους γεννήθηκε στο Φτασμένο, το χωριό όπου διαδραματίζεται η ιστορία της κωμωδίας του ΑΝΤ1. Κίμωνας και Μαριέττα, κατά κόσμον Φάνης Μουρατίδης και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έρχονται κοντά παρά τις διαφορές τους, εξαιτίας της φιλίας των παιδιών τους. Μια σχέση που αργά ή γρήγορα θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.

Γυναίκα χωρίς όνοµα
Η γνωριμία τους «έκρυβε» την ανάγκη εκδίκησης της Μαρίνας (Ντόρα Μακρυγιάννη). Στην πορεία ο Μιχάλης (Θανάσης Πατριαρχέας) την ερωτεύτηκε πραγματικά, όπως και εκείνη. Παντρεύτηκαν για άλλους λόγους, με την αγάπη τους να «φουντώνει» σιγά σιγά, ώσπου πλέον οι δρόμοι σεναριακά οδηγούνται σε άλλον προορισμό

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved