Η εξέλιξη στο Τατουάζ, το πρόβλημα υγείας του Μουτσινά και ... η έξαλλη Μπακοδήμου στο Power of Love
Media

Η εξέλιξη στο Τατουάζ, το πρόβλημα υγείας του Μουτσινά και ... η έξαλλη Μπακοδήμου στο Power of Love

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν για ακόμη μία φορά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από άποψη επικαιρότητας και εξελίξεων στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και της showbiz!

Ποια θέματα μας απασχόλησαν την εβδομάδα που πέρασε;
Τα πέντε θέματα που αναδείξατε εσείς ως τα κορυφαία της εβδομάδα που πέρασε είναι τα ακόλουθα:
Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και η κακή κατάσταση της υγείας του που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις παραστάσεις αλλά και μία μέρα να απουσιάσει από την εκπομπή του «Για την παρέα»! Ο Νίκος έπαθε λουμπάγκο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πονούσε πολύ στη μέση του και ενώ αρχικά νόμιζε ότι θα τού περάσει και όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχισε να νιώθει φριχτούς πόνους και έτσι αναγκάστηκε να απέχει από τα καθήκοντά του τόσο σε τηλεόραση όσο και στο θέατρο.
Στη δεύτερη θέση αναδείξατε με τα κλικ σας την πρώην παίκτρια του GNTM, που μετά το κούρεμα στο παιχνίδι πήγε και ξαναέβαλε μαλλιά.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Τατουάζ, μιας και οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha είναι σοκαριστικές και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού!
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το πρώτο μήνυμα όλο νόημα του Γκέντσογλου μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη για τον χωρισμό τους!
Τέλος, στην πέμπτη θέση βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου που κόντεψε να λιποθυμήσει στην πολυθρόνα του σπιτιού του Power of love.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved