Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται με τον χρόνο»
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται με τον χρόνο»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε μέσα από τη νέα σειράς του Open tv «Ου Φονεύσεις».

O ίδιος μιλά για το πως έχει καταφέρει να χτίσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τόσους ηθοποιούς, τους οποίους δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση.

«Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται με τον χρόνο, δεν απαιτείται. Τους δίνεις εμπιστοσύνη, παίρνεις εμπιστοσύνη, είναι αμοιβαίο. Για μένα, καλός ηθοποιός είναι αυτός που ξεπερνάει τον εαυτό του, ξεπερνάει τον ρόλο. Κάνει πράγματα που ούτε εσύ ο ίδιος φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να κάνει»

Τα «παντρέματα» των ηθοποιών πώς τα κάνετε; «Όταν δούλευα στο εξωτερικό σαν βοηθός πιο πολύ, οι άνθρωποι έκαναν type casting. Δηλαδή, έλεγαν «θέλω μία κοκκινομάλλα ηθοποιό, με φακίδες, με συγκεκριμένες αναλογίες». Τηλεφωνούσα στα πρακτορεία και την επόμενη μέρα είχαν έρθει εξήντα ίδιες κοπέλες. Κάναμε βίντεο σε όλες και στη συνέχεια κατέληγε ο σκηνοθέτης σε μία. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Οπότε προσαρμόζεις τον ρόλο στον ηθοποιό και έτσι κάνω το πάντρεμα. Τώρα πια έχουμε μάθει όλους τους ηθοποιούς, και έρχονται και καινούργιοι, θα δείτε στα επόμενα επεισόδια ηθοποιούς που παίζουν για πρώτη φορά, αλλά είναι πολύ καλοί».

Τα νέα πρόσωπα πώς τα επιλέγετε;
«Πριν ξεκινήσει η δουλειά, κάνω επί μήνες συναντήσεις με παιδιά που τελειώνουν τις σχολές, μέσα από τις εξετάσεις που δίνουν στη σχολή ,και από ένα ένστικτο, να σας πω την αλήθεια, που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε σπάνια πέφτω έξω σε αυτά. Όχι ότι δεν έχει τύχει να πέσω έξω, αλλά συνήθως όχι», λέει ο ίδιος στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved