Kανονικά συνεχίζουν τα γυρίσματα για όλες τις σειρές του OPEN
Media

Kανονικά συνεχίζουν τα γυρίσματα για όλες τις σειρές του OPEN

Οι σειρές του Open συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι φήμες που θέλουν τις σειρές του OPEN TV να αντιμετωπίζουν προβλήματα με κίνδυνο την αιφνίδια διακοπή τους δεν υφίστανται. Τα γυρίσματα και για τις τέσσερις σειρές του καναλιού (Πρίγκιπας της Φωτιάς, Για Πάντα Παιδιά, Ου Φονεύσεις και Ελεύθερη σχέση) συνεχίζονται κανονικά.

Μάλιστα, η καθημερινή σειρά Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς έχει ήδη πάρει πράσινο φως για το δεύτερο κύκλο που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, ενισχυμένη με νέους πρωταγωνιστές και την ανατρεπτική εξέλιξη της πλοκής να έχει εξάψει το ενδιαφέρον.
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται με ακόμα μεγαλύτερες «ενισχύσεις» στο καστ, με ηθοποιούς που μέχρι σπάνια βλέπουμε σε καθημερινές σειρές, όπως τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Μάξιμο Μουμούρη και τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Αρχές Μαρτίου θα είναι στον αέρα το σύνολο του νέου προγράμματος του OPEN με «δυνατά χαρτιά» το Αλ Τσαντίρι Νιουζ του Λάκη Λαζόπουλου, το X Factor του οποίου η επιτροπή θα ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή, αλλά και το Revenge Body, την εκπομπή που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ η Κλόε Καρντάσιαν και στην ελληνική εκδοχή θα παρουσιάσει η Ιωάννα Λίλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved