Media

Βαλαβάνη: Ήρθε σε δύσκολη θέση on air για τον Βασάλο: «Εγώ δε θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό»

Gossip-tv Team

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»!

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Μαρινέλλας για τους παίκτες των ριάλιτι, του survivor και του power of love. H Βαλαβάνη ένιωσε άβολα όταν η ομάδα της εκπομπής αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Η Μαρινέλλα είπε για το Survivor στη Real: «Κατ’ αρχάς δεν το βλέπω. Το είδα στα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους τσιμπήσουν και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό»;
H Ευρυδίκη με αφορμή αυτές τις δηλώσεις είπε: «Εγώ δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ διαφωνώ»!
Ο Κώστα Τσουρός είπε: «Μετά το πρώτο Survivor, τους ανθρώπους αυτούς προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν παίρνοντάς τους σε πάνελ εκπομπών κλπ., σε αυτό νομίζω ότι αναφέρεται η Μαρινέλλα. Άνθρωποι, οι οποίοι βγήκαν από ένα reality και ξαφνικά καλούνται να κάνουν τη δουλειά του δημοσιογράφου, κι εμένα μου φαίνεται περίεργο».

Και η Ναταλία Γερμανού είπε: «Τους Μαχητές δεν ξέρω ποιος τους κυνήγησε για να βγουν στην τηλεόραση»! Και η Ευρυδίκη τότε είπε: «Εντάξει, ο Κωνσταντίνος είναι σε εκπομπή…».

Οι συνεργάτες της τότε προσπάθησαν να το μαζέψουν!
Η Ναταλία είπε: «Την πρώτη φορά που βγήκε ο Βασάλος στην τηλεόραση και το λέω δημόσια -θα το έλεγα και μπροστά του γιατί τον συμπαθώ πάρα πολύ- ήταν… τίποτα. Με το ζόρι να βγάλει δυο κουβέντες. Τώρα έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει χιούμορ, έχει χαλαρώσει, εξελίσσονται οι άνθρωποι παιδιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved