Media

YFSF: Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης του τώρα συνάντησε τον… Μαζωνάκη του χθες

Gossip-tv Team

Την πιο άχαρη δουλειά είχε σήμερα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στο YFSF.

Βλέπετε σε εκείνον έκατσε ο κλήρος του buzzer να μιμηθεί ένα μέλος της κριτικής επιτροπής, τον αμίμητο κιόλας, Γιώργο Μαζωνάκη.
Και αυτό του δημιούργησε μεγάλο άγχος αφού το πρόσωπο που κλήθηκε να μιμηθεί θα ήταν ακριβώς μπροστά του! Γι’ αυτό και προσπαθούσε να διασκεδάσει το άγχος του στα παρασκήνια απολαμβάνοντας το ότι έβλεπε τον εαυτό του με μαλλιά!

Πόζαρε στο κινητό του, τίναζε τα μαλλιά δεξιά αριστερά και τρελάθηκε στο πείραγμα με όλους. Ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης έχοντας μεγάλη περιέργεια για το αποτέλεσμα, πέρασε μάλιστα από τα καμαρίνια των παικτών για να δει τον Βαγγέλη πριν να μπει στο στούντιο. Δεν κατάφερε βέβαια να δει και πολλά γιατί ναι, μεν φορούσε ήδη τα ρούχα της μεταμφίεσης αλλά ακόμα δεν είχε τελειώσει μακιγιάζ, δεν φορούσε την περούκα αλλά ούτε και τους απαραίτητους φακούς επαφής για να αποκτήσει τα βαθυγάλανα μάτια του Μαζώ.

Όχι βέβαια πως όταν τους έβαλε τον έβλεπε κανείς και φώναζε «να, ο Μαζωνάκης». Οπτικά πέρασε και δεν ακούμπησε η μίμηση αλλά όπως προείπαμε και σε προηγούμενους διαγωνιζόμενους αυτό δεν είναι δική τους ευθύνη.
Φωνητικά από την άλλη, ερμηνεύοντας μια από τις πρώτες επιτυχίες του Μαζωνάκη, το «Μου λείπεις» ο Βαγγέλης τα πήγε πολύ πολύ καλύτερα.
Δείτε εδώ το βίντεο της εμφάνισής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved