Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Αλέκος είναι εξαρτημένος από τη Ζαμπέλα»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο Αλέκος είναι εξαρτημένος από τη Ζαμπέλα»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται τον καναλάρχη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Αλέκου, αν του αρέσει το τηλεοπτικό του επάγγελμα και για τη θεατρική παράσταση το «Τίμημα» του Άρθουρ Μίλερ, στην οποία συμμετέχει για δεύτερη σεζόν.

Στο μυαλό του Αλέκου τι υπάρχει;

«Στο μυαλό του πάντα υπάρχει αυτό. Η Ζαμπέλα είναι κορόνα στο κεφάλι του, δεν το συζητάμε. Ό,τι κάνει λοιπόν είναι ένα τσιλιμπούρδισμα. Είναι τρομερά εξαρτημένος από τη Ζαμπέλα και σωματικά αλλά και πνευματικά».

Του αρέσει να είναι καναλάρχης;

«Αναγνωρίζει ότι αυτό είναι ένα μέσο που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. Δεν έχει όμως το μεράκι για την τηλεόραση που έχει η Ζαμπέλα».

Σας ξαφνιάζει που έχουμε τόσα τοπικά κανάλια;

«Όχι. Δεν ξέρω πώς είναι στο εξωτερικό, αλλά εδώ έχουν λόγο ύπαρξης. Κάνοντας περιοδεία στην επαρχία, έχω δει ότι βρίσκονται σε πολύ στενή σχέση με την τοπική κοινωνία. Ο κόσμος ενημερώνεται για τα προβλήματα της περιοχής και όλα αυτά που δεν μπορούν να καλύψουν τα μεγάλα κανάλια».

Είστε για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Ιλίσια με το «Τίμημα» του Άρθουρ Μίλερ…

«Είναι ίσως μία από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές δουλειές που έχω κάνει στην καριέρα μου, με ιδανικές συνθήκες, ιδανικούς συνεργάτες και την αποδοχή του κοινού, να το συμπληρώνει όλο αυτό. Δεν σου τυχαίνουν πολύ συχνά τόσο καλά πράγματα. Πάντα υπάρχει κάτι που χαλάει τη συνταγή. Εδώ για δύο χρόνια είχαμε ένα αποτέλεσμα που μας κάνει περήφανους και θα τη θυμόμαστε όλοι αυτή την παράσταση με νοσταλγία (σ.σ.: οι παραστάσεις ολοκληρώνονται στις 3 Μαρτίου).

Συμμετέχετε και στη βραδιά που είναι αφιερωμένη στον Γεωργό Σουρή...

«Είναι ένα αφιέρωμα σε ένα ποιητή που δεν τον συναντάμε συχνά σε αφιερώματα, παρότι είναι τρομερά σημαντικός. Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Παλλάς, φιλοξενήθηκε μια μουσική και αφηγηματική παράσταση για τα εκατό χρόνια από το θάνατο του», λέει στο 7MEΡΕΣ ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved