Media

Power of love: Η καταγγελία του Φίλιππου για πειραγμένο μοντάζ στο gala έκανε έξαλλη την Μπακοδήμου

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του Power of love για να μιλήσει με τους παίκτες και να συζητήσουν όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες μέρες.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε λέγοντας στον Βασίλη πως γνώρισε την μητέρα του και μάλιστα αποκάλυψε και μια συζήτηση που έκαναν, όσον αφορά με την φιλία του με τον Τζόνι. Ο Βασίλης είπε πως και με τον Τζόνι και την παρέα του ήταν καλά, αλλά και με τα παιδιά που κάνει τώρα παρέα. Η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε εάν επηρεάζεται από τους άλλους και ο Βασίλης είπε όχι, αφού έχει δική του άποψη.

Σε αυτό το σημείο, η παρουσιάστρια ξεκινάει να τους στριμώχνει για τα καλά και απαιτεί να μάθει ποιος ήταν εκείνος που είπε στο gala στον Βασίλη «κανόνισε» όταν σηκώθηκε να ψηφίσει. Ο παίκτης της είπε πως δεν το γνωρίζει και μάλιστα αυτό είναι κάτι που ρώτησε και δεν πήρε απάντηση. Η Μαρία Μπακοδήμου ζητάει από αυτόν που το είπε να το πει από μόνος του έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Τότε, ο Φίλιππος λέει πως εκείνος του το είπε, αλλά όχι για να ψηφίσει κάτι που του είχε πει, αλλά ήταν ειρωνικό. Μάλιστα, ο Φίλιππος τονίζει πως ενώ εκείνος ήταν που το είπε, στο βίντεο που έδειξαν δεν ήταν η φωνή του, κάνοντας λόγο για μοντάζ. Αυτό, ήταν κάτι που έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved