Μπέτυ Μαγγίρα: To My Style Rocks, οι προσβολές και η προβολή!
Media

Μπέτυ Μαγγίρα: To My Style Rocks, οι προσβολές και η προβολή!

Ήταν από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπλήξεις!

Η Μπέτυ Μαγγίρα στη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks ήταν ό, τι καλύτερο είδαμε. Είχε άποψη, χιούμορ και πάντα εύστοχη στην κριτική της.

Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου στο «My Style Rocks»;
«Όχι, ούτε μία. Γιατί να μετανιώσω; Περίεργα, έχω αισθανθεί. Άβολα, επίσης. Ήταν η πρώτη φορά που μπήκα σε ρόλο κριτή, οπότε ήταν «κάπως». Την τηλεόραση την αγαπώ και την ξέρω εν μέρει. Θέλει να δέσει η χημεία με τους κριτές, με την παρουσιάστρια, έχασα στην αρχή λίγο την ισορροπία μου, αλλά τη βρήκα άμεσα».

Υπήρξαν παίκτριες που σε πρόσβαλαν;
«Ναι, συνέβη κι αυτό. Όμως δεν κατηγορώ κανέναν! Κατανοώ πολλά πράγματα και συμπεριφορές. Tο προσπέρασα. Δεν κρατάω κακία. Έχω υπάρξει στη θέση τους, ήμουν στο «Your Face Sounds Familiar», κρινόμουν κι εγώ και ξέρω τι σημαίνει το να κάθεσαι μπροστά από μία επιτροπή και να σε κρίνουν».

Κάποιες κοπέλες ήρθαν για να δείξουν το στιλ τους ή έχεις την εικόνα ότι τους αφορά μόνο η προσωπική τους προβολή;
«Όχι, συμβαίνει και το ένα και το άλλο που λες. Δηλαδή, όντως κάποιες παίκτριες μπήκαν στο «My style rocks», για να αναδείξουν το στιλ τους, να μάθουν και να εξελιχθούν. Και κάποιες άλλες, μπήκαν μόνο για να γίνουν γνωστές στον κόσμο και να προβληθούν», λέει στο περιοδικό Omikron.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved