Θανάσης Βισκαδουράκης: O λόγος που είπε «όχι» στο «Your Face Sounds Familiar»
Media

Θανάσης Βισκαδουράκης: O λόγος που είπε «όχι» στο «Your Face Sounds Familiar»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έπειτα από αρκετά χρόνια επέστρεψε στο παιδικό θέατρο.

Ο ηθοποιός μίλησε γι’ αυτή την απόφαση του, αλλά και γιατί είπε «όχι» στο τάλεντ σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

Τη φετινή σεζόν, έπειτα από αρκετά χρόνια, αποφασίσατε να παίξετε σε παιδική παράσταση…

«Πράγματι είχα να κάνω πολλά χρόνια και αυτό γιατί τα παιδικό θέατρο είναι δύσκολο, είναι απαιτητικό και συνάμα κουραστικό. Αλλά είναι και μαγευτικό. Η εκπαιδευτικός –σκηνοθέτιδα Ειρήνη Ιακώβου και ο παραγωγός Τάκης Γεώργας με έπεισαν να ανεβάσουμε το έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα. Μέσα από αυτό το έργο και ειδικά στο πρόσωπο του Μέλιου, που υποδύομαι και διψάει για μάθηση, επιβίωση και μία καλύτερη ζωή, είναι σα να βλέπω τον εαυτό μου».

Εκτός από το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» εμφανίζεται και στο «Μαριχουάνα στοπ».

«Εδώ ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιώργου Βάλαρη, με τον οποίο έχουμε μία φιλία που κρατάει χρόνια. Μου πρότεινε αυτόν τον υπέροχο ρόλο του Χρόνη Εξαρχάκου και είπα αμέσως το «ναι». Νιώθοντας μέσα μου ιδιαίτερα ευτυχής. Ένα μεγάλο δέλεαρ αποτέλεσε και η συμμετοχή του ανεπανάληπτου άρχοντα Τόλη Βοσκόπουλου».

Παράλληλα με τις θεατρικές σας παραστάσεις σας συναντάμε και στον κινηματογράφο.

«Ναι, μέσα από την παράσταση «Bachelor 3». Η γνωστή τετράδα Τσιμιτσέλης, Βουρλιώτης, Μελέτης, Βισκαδουράκης, υποδύονται τέσσερα αγόρια που λίγο πριν φτάσουμε στο γάμο τα θαλασσώνουν. Όπως, άλλωστε, κάνουμε περισσότερο οι άντρες. Γι’ αυτό και οι άντρες παραμένουν πάντα παιδιά».

Αν σας γινόταν πρόταση για το «Your face sounds familiar» θα λέγατε «ναι»;

«Μου έγινε πρόταση φέτος και είπα μετά δυσκολίας «όχι» αλλά έχω δύο θεατρικές παραστάσεις και δεν έχω χρόνο για να μπορέσω να προετοιμαστώ σωστά, ώστε να ερμηνεύσω αυτούς τους πολύ δύσκολους ρόλους που καλείσαι κάθε Κυριακή να παίξεις σε αυτό το σόου του ΑΝΤ1», λέει στο tv εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved