Ραγδαίες αλλαγές στην prime time ζώνη – Ποια προγράμματα «κόβονται»;
Media

Ραγδαίες αλλαγές στην prime time ζώνη – Ποια προγράμματα «κόβονται»;

Ραγδαία αλλάζουν τα δεδομένα prime time για την προσεχή σεζόν.

Η απόφαση των συντελεστών του «Tατουάζ» να ολοκληρώσουν τη σειρά τον Ιούνιο αλλά και η κόπωση του κοινού από προγράμματα τύπου «Survivor» αναγκάζουν Αlpha και ΣΚΑΙ να επαναπροσδιορίσουν σχεδόν από το μηδέν το πρόγραμμα τους για τη νέα σεζόν, αναζητώντας εναλλακτικές.

Οι πιέσεις του Alpha, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, για τρίτο κύκλο «Τατουάζ», που θα σήμαινε και την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου με τον σταθμό, δεν απέδωσαν. Η σειρά που χάρισε πρωτιά στο κανάλι της Κάντζας επί δύο σεζόν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αφήνοντας τεράστιο κενό (δύο ώρες καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη) στη βραδινή ζώνη.

Πηγές από τον Alpha αναφέρουν ότι θα ανοίξει νέος κύκλος συνομιλιών με το δίδυμο του «Τατουάζ», με στόχο την ανανέωση του συμβολαίου με μια νέα σειρά, θεωρούν δεδομένο ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο κανάλι με το οποίο ήδη συνεργάζονται, ενώ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το «Τατουάζ» τελειώνει από τον Αlpha και μπορεί να έχει συνέχεια σε άλλο κανάλι, ξεκαθαρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν στέκει νομικά. Παράλληλα, εξετάζονται ήδη εναλλακτικές για να καλυφθεί το κενό, μεταξύ των οποίων και δύο σειρές που βασίζονται σε ξένο φορμάτ της Telefe.

Μεγάλη στροφή στη μυθοπλασία ετοιμάζει, παράλληλα, ο ΣΚΑΙ, που σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του 5 σειρές εκ των oποίων μία καθημερινή, ενώ στο πλάνο δράσης μπαίνει και η ανοιχτή διεκδίκηση των συντελεστών του «Τατουάζ». Πηγές από το Φάληρο, μάλιστα, υπενθυμίζουν τις καλές σχέσεις του Ανδρέα Γεωργίου με τον διευθυντή προγράμματος Λοίζο Ξενόπουλο.

Πληροφορίες της Real αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει η επαφή με τον ΣΚΑΪ και επίκειται οριστικό κλείσιμο. Με ή χωρίς το δίδυμο του «Τατουάζ», πάντως το κανάλι του Φαλήρου στρίβει για τα καλά στη μυθοπλασία, με συνταγή μάλιστα που παραπέμπει σε αυτήν του Alpha. Ο σχεδιασμός του ΣΚΑΪ αφορά μια καθημερινή σειρά και δύο εβδομαδιαίες με δύο επεισόδια την εβδομάδα η καθεμία. Μια εξ αυτών θα είναι το «Κόκκινο δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα, που επανακάμπτει με νέα αυτοτελή επεισόδια, ενώ αναμένεται και το «Λόγω τιμής».

Το μεγαλύτερο μέρος της prime time θα καλυφθεί με σειρές γεγονός που προμηνύει, αν όχι τον τερματισμό της συνεργασίας το τέλος της απόλυτης κυριαρχία του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Φάληρο. Το πιθανότερο είναι η συνεργασία των δύο πλευρών τη νέα σεζόν να περιοριστεί μόνο στον τέταρτο κύκλο του «The Voice», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά -κατά πάσα πιθανότητα- ούτε τα απογευματινά ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved