Το Τατουάζ: Απόφαση – «βόμβα» από την Αμαλία
Media

Το Τατουάζ: Απόφαση – «βόμβα» από την Αμαλία

Κι ενώ η Άννα και ο Αλέξανδρος προσπαθούν να βρουν τους καθημερινούς τους ρυθμούς μετά τα απανωτά τραγικά γεγονότα που βίωσαν, ακόμη μία εξέλιξη αναμένεται να τους κλονίσει.

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Αlpha «To τατουάζ» η Αμαλία χωρίς να ενημερώσει κανέναν παίρνει μία καθοριστική απόφαση για τη ζωή της: Να πέσει σε τεχνητό κώμα. Ο Θεοχάρης συνεχίζει να βοηθά την Αμαλία, η οποία προσπαθεί να βρει τι συμβαίνει με την υγεία της καθώς η κατάσταση της πλέον είναι ανησυχητική. Ο ίδιος, όμως, ενημερώνει τη Βέρα για την άσχημη κατάσταση της πρώην συζύγου του κι εκείνη του συμπαραστέκεται.

Ο Αλέξανδρος και η Αννα από την άλλη, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στο Λονδίνο και βρίσκονται στα Μετέωρα σε μία προσπάθεια να αφήσουν στο παρελθόν όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Όπως, όμως, θα παρακολουθήσουμε, οι τραγωδίες δεν έχουν τελειωμό για εκείνους καθώς την ίδια ώρα η Αμαλία παίρνει μία πολύ κρίσιμη απόφαση για τη ζωή της, με σκοπό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της. Η γυναίκα επιλέγει τη θεραπεία του τεχνητού κώματος. Μία απόφαση, όμως, που σοκάρει τον Θεοχάρη, ενώ η Άννα και ο Σέκερης δεν ξέρουν τίποτε ακόμα για αυτές τις εξελίξεις, αφού η επιθυμία της είναι να τους το κρατήσει κρυφό.

Η κατάσταση της χειροτερεύει μέρα με την ημέρα, γεγονός που προβληματίζει τη Βέρα και τον Θεοχάρη, ενώ η ίδια απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Σέκερη, χωρίς όμως να του λέει τι της συμβαίνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκείνος να παρεξηγεί τη στάση της και οι τσακωμοί τους να είναι πλέον καθημερινοί. Μάλιστα, ο αστυνομικός της λέει να μείνει στο Λονδίνο για πάντα και απογοητευμένος από τη στάση της της ζητάει να χωρίσουν.

Η Αμαλία τις επόμενες μέρες μετακομίζει στο σπίτι του Θεοχάρη και της Βέρας και αποφασίζει να προχωρήσει με τη θεραπεία χωρίς να ενημερώσει την Άννα. Όταν όμως φτάνει η κρίσιμη ώρα, τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα φαντάστηκε καθώς το τεχνητό κώμα είναι πολύ επικίνδυνη θεραπεία. Η Αμαλία, μάλιστα, τότε κλείνεται ακόμη περισσότερο στον εαυτό της και προσπαθεί να απομακρύνει την Άννα από τη ζωή της, προκειμένου να την προστατεύσει, γεγονός που παραξενεύει την κοπέλα.

Η γυναίκα, όμως, την τελευταία στιγμή αναβάλλει τη θεραπεία και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσει.
Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved