Δημήτρης Μοθωναίος: «Πρόκειται για το καλύτερο συνεργείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή»
Media

Δημήτρης Μοθωναίος: «Πρόκειται για το καλύτερο συνεργείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή»

Για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά «Η ζωή εν τάφω» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και πώς κρίνει το γεγονός ότι η μυθοπλασία επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς είναι πολύ υψηλά. Πώς αισθάνεσαι με αυτό και τι ελπίζεις για το μέλλον;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η σειρά είχε αυτή την πρωτοφανή ανταπόκριση, γιατί για τον κόσμο το κάνουμε. Δεν το περίμενα! Ελπίζω να μην ήταν η πρώτη περιέργεια και να συνεχίσουν να τη βλέπουν οι τηλεθεατές. Επίσης, είμαι πανευτυχής επειδή ξέρω πόσο μεγάλη είναι η προσπάθεια που κάνουμε να το υποστηρίξουμε, ο καθένας μας με ό,τι μέσο διαθέτει»

Θεωρείς ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση επέστρεψε στη μυθοπλασία;

«Νομίζω ότι ο ρόλος της τηλεόρασης εν γένει αυτός είναι, να δημιουργεί όμορφα πράγματα. Πόσω μάλλον της κρατικής, διότι μιλάμε για τα χρήματα των Ελλήνων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να επενδύονται, λοιπόν, σε τέτοιες δουλειές. Στη δική μας παραγωγή δουλεύουν 157 ηθοποιοί και όλοι μαζί είμαστε 2.000 άτομα. Πρόκειται για το καλύτερο συνεργείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολύς ο κόσμος που του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει ξανά έπειτα από χρόνια και να κάνει μία αξιόλογη παραγωγή. Ελπίζω ότι αυτό θα είναι ένα «σήμα» και για τους υπόλοιπους στα ιδιωτικά κανάλια να κάνουν ωραίες δουλειές», λέει η ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved