Το Τατουάζ: Με μια δολοφονία που θα συγκλονίσει ολοκληρώνεται η σειρά
Media

Το Τατουάζ: Με μια δολοφονία που θα συγκλονίσει ολοκληρώνεται η σειρά

Χωρίς happy end ολοκληρώνεται για τον Ανδρέα Γεωργίου το «Tατουάζ». Τόσο όσον αφορά στο ρόλο του «Νικόλα» όσο και στη σχέση του με τον Alpha.

Όπως λέγεται, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει δεχθεί ήδη πρόταση για υπογραφή «χρυσού» συμβολαίου με τον ΣΚΑΙ για να κάνει την επόμενη σεζόν, όχι μόνο μία, αλλά δύο σειρές. Ο ίδιος βέβαια και οι συνεργάτες του δεν έχουν ακόμη απαντήσει, καθώς θέλουν να ετοιμάσουν τον πιλότο της νέας σειράς και αμέσως μετά να τον δειγματίσουν και σε άλλα κανάλια.

Ο ΣΚΑΪ, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομικής πρότασης, θα έχει το προβάδισμα, ωστόσο υπάρχουν και φήμες που θέλουν και τον ΑΝΤ1 και το Οpen να θέλουν να εντάξουν το δημιουργό στο δυναμικό τους. Βέβαια, δεν αποκλείεται και ο Alpha να επιστρέψει με νέα πρόταση. Όλα αυτά όμως θα γίνουν αργότερα, προς το τέλος της σεζόν.

Άδοξο βέβαια θα είναι και το φινάλε του ρόλου που υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου στο «Τατουάζ», σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν. Σε αντίθεση με τον έρωτα Αχιλλέα και Μελίνας στο «Μπρούσκο», αυτή τη φορά θα έχουμε τραγωδία, μιας και οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το περιοδικό αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος Νικόλας θα δολοφονηθεί πέφτοντας νεκρός από σφαίρες εκτελεστών την ώρα του καθήκοντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved