Η Σοφία Βογιατζάκη στο Food n’ Friends
Media

Η Σοφία Βογιατζάκη στο Food n’ Friends

Food n’ Friends "by night" την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 00.30 και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία μοιράζεται την καλή της διάθεση, σκορπίζει το χαρακτηριστικό γέλιο της και μαζί με τους παρουσιαστές μαγειρεύουν φιλέτο πάπιας με πατάτες και σάλτσα πορτοκαλιού αλλά και σολομό με λαχανικά και σάλτσα εσπεριδοειδών.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Φτάνει αυτό; Ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς… μαγειρέματα. Σε ένα διασκεδαστικό μαγειρικό σόου θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά, αυτοί, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο – εστιατόριο.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δεν ακολουθούν τις συνήθεις φόρμες μιας μαγειρικής εκπομπής. Δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν. Εσάς και τους φίλους σας. Γιατί με παρέα είναι πάντα ωραία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved