Η Κωνσταντίνα Κλαψινού στο Food n’ Friends

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού στο Food n’ Friends

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου Food n’ Friends, μια βέρα Κρητικιά, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού έρχεται στο στούντιο της εκπομπής.

Η Κωνσταντίνα μιλάει για τη σχέση της με τη μαγειρική και τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια, παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της κουζίνας με τον Δημήτρη και τον Ηλία και ετοιμάζουν ριζότο με μύδια και μοσχολέμονο και μια υπέροχα ψημένη μοσχαρίσια ταλιάτα με γλυκοπατάτες και σάλτσα τυριού.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Φτάνει αυτό; Ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς… μαγειρέματα. Σε ένα διασκεδαστικό μαγειρικό σόου θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά, αυτοί, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο – εστιατόριο.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δεν ακολουθούν τις συνήθεις φόρμες μιας μαγειρικής εκπομπής. Δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν. Εσάς και τους φίλους σας. Γιατί με παρέα είναι πάντα ωραία…